Hostum Var Ama Domainim Yok Siteyi Kullanabilirmiyim?
-
doktordanger bunu yazdı:
-----------------------------
hacular http://www.kanaat.tr.cc adresini bi girersmisiniz ben aynen değdiğiniz gibi yaptım index.html oldu puplic_html e attım ama yine gözükmüyo.Sizde de cpanel ile ilgili yeşil bir ekranmı gösteriyo:((.Arkadaşalar lütfen birisi msnimi eklesin ordan yarım etsin. yoksa bendemi bir hata var ya:(
Hoja şu anda müsait değilim (Yengenle konuşuyorum :) ) gece (2-5) buralardaysan msn'den hallederiz. -
Para verip host aldıysan güzel mallık yapmışsın. Abicim bu işlerden hiç anlamıyosan niye host alıyosun? İncelenmesi gereken psikolojik bi vaka...
-
Swool bunu yazdı:
doktordanger bunu yazdı:
hacular http://www.kanaat.tr.cc adresini bi girersmisiniz ben aynen değdiğiniz gibi yaptım index.html oldu puplic_html e attım ama yine gözükmüyo.Sizde de cpanel ile ilgili yeşil bir ekranmı gösteriyo:((.Arkadaşalar lütfen birisi msnimi eklesin ordan yarım etsin. yoksa bendemi bir hata var ya:(
Hoja şu anda müsait değilim (Yengenle konuşuyorum :) ) gece (2-5) buralardaysan msn'den hallederiz.
-----------------------------peki hocam:)iyi eğlenceler:p
dipnot:Swol hoca gelinceye kadar başka yardımlarza açığım:)
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Para verip host aldıysan güzel mallık yapmışsın. Abicim bu işlerden hiç anlamıyosan niye host alıyosun? İncelenmesi gereken psikolojik bi vaka...
Hoja bir yerden başlaması gerekiyor. Bazı şeyler karıştırılarak ve uygulama yapılarak öğrenilir. Hostu kullanaması sana hakaret hakkı vermiyor. Burası forum ve bu tür konularda istediği soruyu sorabilir. -
olmaz o iş yada ns. ile yönlendirebileceğin beleş domain bakacan kimse anlamamış burda sorunu.
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------Para verip host aldıysan güzel mallık yapmışsın. Abicim bu işlerden hiç anlamıyosan niye host alıyosun? İncelenmesi gereken psikolojik bi vaka...
-----------------------------hocam ne yapabilrim.Eğer almasaydım host bunları yapmayı nerden öğrenebilrdim.Ben sadece size sordum.Yani yarın gidip başka bir arkadaşada yaptırabilrim.Ama ben bu işte yeni olduğum için öğrenmem lazım.Yani bu wepmaster bölümünün amacı wepmasterların her türlü soruları gerçi ben wepmaster değilim ama yeni başladım öğrenemem gerek.zorlo cevaplayın diğen yok abi
-
Bu konuyu nerden tutsan elinde kalır. Abicim sana tavsiyem kendine domain adresi almadan bu işlere hiç başlama. Bedava host ve subdomain veren bir siteden domain alıp paralı hostunun dns ayarlarını free hostun subdomaininde kullanma gibi bi olaya kalkışma bile. Olayları bilmiyorum ama sana hostu başka biri satmışsa onla bağlantıyı kes. Biri hediye vermişse zaten sorun yok. En kısa zamanda kendine domain al. Domaini alacağın hosting firması (direk firma temsilcisiyle bağlantıya geç 15-16 yaşındaki elemanlarla değil) onlar sana ne yapman gerektiğiyle ilgili detaylı bilgi verecektir.
-
Adam host almış ne aşağılıyorsunzki ananızın karnındamı öğrendiniz amk :)
Hocam sanırım aldığın host cPanelli, http://sunucuipadresi/~kullaniciadin/ şeklinde hostuna domainsiz ulaşabilirsin ve son olarak herhangi bir yerden free domain aldığın zaman verdiğim adrese yönlendirme yapabilirsin..
-
domainim yok diyor
siteyi nasil kurdurmayi yayinlatmayi dusunuyorsunuz ?
-
Domain olup olmaması problem değilki?
İstediğin domaine ait hostu, paneller aracılığıyla veya biliyorsan manuel olarak ekleyebilirsin. cPanelde ve Pleskte dediğim seçenek var istediğin domaini ekliyorsun, ipten kullanıcı adının olduğu sitene ulaşabiliyorsun.
İkinci bir yöntemde; windowsun DNS dosyası var, oraya sallamasyon domain ve hostu açtığın ipi girersen (hostu açarken o sallamasyon domaini yazman gerek) direkt hostuna erişebilirsin, ama siteni sadece kendi pcnde görüntüleyebilirsin.