Hotfile De Kaç Defa İndirildiği Yazılmıyor.
-
Hocam bu hotfileden dosya paylaş köşeyi dön kapanyasına bugün itibariyle girmeye karar verdim yardımcı olurmusunuz. dosyaları göster diyorum indirme sayısını sıfır gösteriyor. Birde pratik yollarını paylaşacak arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
-
hocam hesabım>dosyalarım diyince dosya adınınyanında yazıyor.Eğer sıfırsa sıfırdır ;) şimdi kendim kontrol ettim yazıyor.
-
N/A yazıyor ama arkadaşla indirdi
-
1 saat içinde olan indirilmeler görünmezç
-
paypal hesabını onaylaman gerekiyo ilk başta yoksa istatistikleri göremezsin dostum..
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
N/A yazıyor ama arkadaşla indirdi
-----------------------------edit:gerekli cevaplar gelmiş ;)
-
paypalı nasıl onaylatacağız paramı ödeyecez önce
-
yok la ne parası :) paypala kaydettigin mail adresini hotfileye kaydetmen gerek.
-
sağol ayarlayak bir kimide 14 gun beklemem gerek diyor çözümleyemedim bu işi
-
bende cok ugrastim HF ile bildiklerimi anlatayim. hotfile icin mailine gelen onay mailine tikla. yada onay kodunu gir. sonra paypal hesabini da onayla ve premier mi ne var ona gec paypali onaylamazsan para gelmez ona gore. actigim bi kac konu var onlara bakarsan yararina olur bildiklerimi paylastim orda.
indirilecek saglam dosyalar paylas.
cok dosya yerine az ama cok indirilecek dosya yukle.
ornek benimki
+ /unsorted 193.6Mb (6 files) 6 dosya var ama indiriliyo gunde 3 dolar geliyo
en cok indirilmis dosyalarinisakin silme onlar senin gelecekte kaderin olacak :)
eger silersen cok indirilmis dosyalari rankinda direk duser rankini sabit tutmak icin cok indirilmis doyalar kalsin.
dosyalarinin surekli indirilmesini sagla. tutmayan bir kac gun indirilmeyen dosyalari sil.
telif hakki olan seyleri paylasma silerler.
rankin iyi bir seviyeye gelirse gunu birlik dosya yukle ama hotfile saati ile obur gune attmadan once dosya tutmadiysa sil. ilk dosya yuklediginde rankinin surekli dustugu goreceksin ama son yukledigindosyalarin indirme sayisi arttikca rank dusmesi azalacaktir. eger dosya tutmazsa indirilmezse rankin surekli dususte olur
o durumda dedigim gibi hotfile gunu degismeden sil
-
aynen benimkide saymıyor :|