folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hotfile De Kaç Defa İndirildiği Yazılmıyor.

Hotfile De Kaç Defa İndirildiği Yazılmıyor.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

hocam tamam olay burda bitiyor

Başlarken

Ödüllendirme programına başlarken yapmanız gerekenÖdüllendirme Programına katıl ve ödeme bilgilerini doldur. Bu aşamadan sonra ödüllendirme programımızın tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz

hesabını onaylatıyorsun tamam

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

bende cok ugrastim HF ile bildiklerimi anlatayim. hotfile icin mailine gelen onay mailine tikla. yada onay kodunu gir. sonra paypal hesabini da onayla ve premier mi ne var ona gec paypali onaylamazsan para gelmez ona gore. actigim bi kac konu var onlara bakarsan yararina olur bildiklerimi paylastim orda.

indirilecek saglam dosyalar paylas.

cok dosya yerine az ama cok indirilecek dosya yukle.

ornek benimki

+ /unsorted 193.6Mb (6 files)  

6 dosya var ama indiriliyo gunde 3 dolar geliyo

en cok indirilmis dosyalarinisakin silme onlar senin gelecekte kaderin olacak :)

eger silersen cok indirilmis dosyalari rankinda direk duser rankini sabit tutmak icin cok indirilmis doyalar kalsin.

dosyalarinin surekli indirilmesini sagla. tutmayan bir kac gun indirilmeyen dosyalari sil.

telif hakki olan seyleri paylasma silerler.

rankin iyi bir seviyeye gelirse gunu birlik dosya yukle ama hotfile saati ile obur gune attmadan once dosya tutmadiysa sil. ilk dosya yuklediginde rankinin surekli dustugu goreceksin ama son yukledigindosyalarin indirme sayisi arttikca rank dusmesi azalacaktir. eger dosya tutmazsa indirilmezse rankin surekli dususte olur

o durumda dedigim gibi hotfile gunu degismeden sil

-----------------------------

Hepsi sürekli indirilmeyen 5mb birsürü dosya upload etsek ara ara indirilen. Silmesek inmeyenleri, bişeyler gelirmi çok mu az olur. Benim işim öyle de o yüzden rapid mi alsam hotfile mi karar veremedim 1000 civarı dosya upload etcem 5mb lik

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

surekli bi gelir ama ilk dosyalarin indirilme sayisi artana kadar seviyen dusuk kalir hepsi 200 veya 300 ser kez indirildikten sonra rankin artar ve para daha cok gelmeye baslar.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

%69 platinum yüzdem var. Son 3 4 gündür saymıyorlar. 1000 üstü down olmasına rağmen, gold seviyesinde kazanç geliyor.

platinum rütbesinde 200 mb tek indirme başına 2 cent vermesi gerek, önceden veriyordu. Ancak şimdi vermiyor. Bilerekmi yoksa sorunmu var bende anlam veremiyorum.

Sorun şuki bu aralar sayımlarda problem olduğu kesin.

Toplam Hit: 2103 Toplam Mesaj: 15