Hotmail Hack Te Son Olay..( Kesin Sonuç ) Cokiee Çalma.. Çok Kolay..
-
protesto
hotmail.coma girip şifremi unuttum diyeceksin parola sıfırlama emaili gondereceksin oradan sıfırlayacaksın şifreyi yoksa değiştiremessin -
hotmailde sadece benim bildiğim 10 tane xss var ..
hem zaten herkes anlatılsada kullanamaz bunu :) -
Kıl olduğum bir adam vardı msnde fakat artık yok :))
-
Paylasim icin tskler
-
AntiOksidan kimse bu açığı öğrenerek kendini geliştiremez. Tespitin yanlış. Bak bende öğrendim bi kaç hafta önce bir arkadaş anlattı ama ne skim oldu ? hiç bişey geçmedi elime. Burdaki insanların kendilerini geliştirmeleri için Bilgi Bankası ve Forum 'da temel hack bilgileri ile (xss, sql inj., code cracking vs.) her türlü programlama bilgisi mevcut. ama kimse hazır bir yöntemi öğrenerek kendini geliştiremez. onun yanı sıra cwye aytye gidecekler demişsin. sitirsin gitsinler a.q. zaten bi dolu eziq var mesene heçkırcı olmak isteyen
-
Real'e katılıyorum. Hazır yöntemlerle kimse kendini geliştiremez. Yakında bu url etkisiz hale gelecek. O zaman ne yapacaksınız? Hotmail server'larında xss arayamıyorsanız ya da bulamıyorsanız kendinizi geliştiremezsiniz. O url'den başka 2 tane daha url var benim bulduğum.. Başka birileri de bulabilir. Ha ben yayınlayacak mıyım? hayır :)
-
Açık yeni değil ama piç edilmedi.Herkez ben buldum dedi ama kimin bulduğuda bilinmior.Zaten böle şeyleri bulacak adamların potansiyeli farklı zor demiyorum dikkat ederseniz potansiyeli farklı diorum senden benden zeki yada daha fazla bilgili değil ama hırtın işi gücü yok bunlara kasıyor zaten 1 tane çıktıktan sonra hemen çoğalmasının sebebide bu hotmailde açık var o zaman bizde bi bakalım.Çok yakın zamana kadar yahoo,gmail gibi servislerdede mevcuttu.
Çok mail aldım bu yöntemle hack@hot linux@hotvs gibi.. artık siz düşünün gerçi paralı olduklrı için elemanlar CC ile geri aldılar ama yöntem çok sağlam...
Yazan eleman güzel yazmış okuyun anlarsınız. -
yok mu şöle mail i yazınca şifresini veren bi program dağıtalım herkese kurtulalım rahat ederiz hiç olmassa
-
he yav yazda rahat et bende diyordum ne zaman yazılacak iyiki sen varsın :)
la bu Xss le ugraşmayın bilmeyen kalmadı 2005 in haziran ayından beri var bu Xss butun ingiliz sitelerinde dokumanı vardır zaten hotmail bunu kapatamaz çunku bu hotmail açıgı degil browserlerden kaynaklanıyor ve kullanıcının hatası sonrası işe yarıyor.
sonuç olarak suç hotmailde degil kullanıcıda o link size o şekılde gelıyorsa bu hotmailin guvenligindendir yoksa size selam nbr diyip cookie nizi alır ama hotmail engellıyor bunu engellemıyorda aslında bilinen yollarla yapılmıyor ben yapıyorum :)
bu açık yanlızca hotmailde yok yahoo,gmail,mynet, bunlardada var :)
yahoo ve mynet de çok daha teklikeli oluyor :)
şu bu gordugunuz Xss herkez tarafından bılınıyor ancak sizin gordunuz haliyle Xss i bulan şahıs Alex De Vries dir dokumanlarını bulabılırsınız aynı şekılde proxo mitronuda yazan o dur.
hotmailde benim bildigim 4 Xss var bunun haricinde aynı şekılde live maildede işe yarıyor.
yakın zaman da ya mynet Xss i yada tumunu birden burda dokuman olarak yayınlıyacagım.
bu Xss i yayınlayanda Lame imiş Zaten bir yerden duymuş herhalde :) maik çalıcı ismini vermiş Sniffer e mail çalmak la alakası yok :D -
aha sıçtık.şimdi 50 60 hacker daha türedi :)
Toplam Hit: 17744 Toplam Mesaj: 28