Hotmail Hack Te Son Olay..( Kesin Sonuç ) Cokiee Çalma.. Çok Kolay..
-
eleman hotmaili, hotmial olarak yazarak büyük kurnazlık etmiş.kendisine cw gülünü bir borç bilirim
(F) -
Bunu yazın başından beri kullanıyordum ve fake sitelerden yapıyordum. Bu Xssten korunma yolu çok basit arkadaşlar Linki kopyalayın. Mailinizden çıkış yaptıktan sonra açın. Bu kadar basit.
-
:D
korunmak o kadar kolay mı :P
maili kapatıp senin dedigin gibi yapacam :)
html uzantısı hariç inde gonul rahatlıgıyla girin ancak klasor/index.html gibi uzantılarıda atlamayın www.site.com/klasor şeklınde gelirse otamatik açar yani .html uzantısına tıklamayınca korunmuş olursunuz en azından maili ben yollamadıysam :D
hiç bişey yapmanıza gerek yok linki kopyalayın browsere yapıştırıp açın cookie gitmez yani bu Xss için :) -
ben kaptım bi 100 tane mail cok az kaldı... yayıldıkcada cok boku cıkacak buna eminim... hiç bişeye karısmıom istediği kadar yayılsın... ben mantıklı bişeyler söledim...
-
adam video bile vermiş izleyin arkadaslar..ayrıca Golgeler Sen paylasma aman hotmail görmesin sadece Sen hack et.. :) bizde böyle yok biz paylasırız.
-
güel yöntem bizimle paylaştığın için saol...
-
arkadaşım sonuna kadar arkandayım bnde eskiden senin gibi paylaşım yapıodum bi kaç kendini bilmez arkadaşın eleştirileri yüzünden hevesim kırıldı şimdi sadece konuları okuyorum
Toplam Hit: 17780 Toplam Mesaj: 28