Hotmail Hesabıma Giremiyorum !!
-
şu an yusuf yusuf durumundayım, 6 yıllık email & msn hesabıma şimdi girmeye çalışıyorum, parola yanlış diyor. hacklenmiş olabilir. msn adresim ekli olan biri bakabilirmi? nickim ne durumda? ne yapmam lazım? daha önce böyle birşeyle karşılaşan oldumu? bu mail hesabı benim için çok önemli, herşeyim orda :|
-
msn in kapalı ve nikinde bir değişiklik yok ama bende yeni açtım msni...
belki öğle vakitleri bir şeyler olmuş olabilir :|
ama bende bir değişiklik yok...
edit: bir de ben de msn imi hackleyen birinden şu nette dolaşan form doldurma yöntemi ile almayı başarmıştım...
-
parola yanlış diyorsa şifren değiştirilmiştir. aksi halde başka şeyler söylerdi mesela çok fazla yanlış şifre denemesi yapınca gibi.. hacklendiyse alması için bağzı şehir efsaneleri var mail adresini ne zaman kaybettiğini saat gün ay gibi , sonra içindeki bağzı bilgileri ad soyad açık adres vs. gibi bilgileri gerekli mercilere yollayınca geri alabilme durumları varmış ama hiç denemedim ..
-
ingilizce bir maille destek ekibine mail atıcaksın mailin içeriğinde daha önce kullandığın şifreleri yaz hatırladıklarını gizli sorunu da eklemen gerekiyo yoksa reddediyolar bunları yllayınca gönderiyolar bilgileri değiştirme linkini ;)
-
keylogger falan yemiş olsam, şifreyi elle girmiyorum, otomatik açıyor herzaman, maile de öyle. bu maile bişi olursa hayatım kayar :S
-
elle girmene gerek yok bazı keyloggerler kayıtlı şifreleride alabiliyor
-
en son ne zaman girmistin, dondurulmus olmasin
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
en son ne zaman girmistin, dondurulmus olmasin
-----------------------------dün gece
-
şifremi unuutumu tıkla gizli soruyu bil tamamdır
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
şifremi unuutumu tıkla gizli soruyu bil tamamdır
-----------------------------denedim ama tutmuyor bi türlü :| kaç yıl önce yazmışım
-
bende farkli bir durum anlatayim daha da sok olun. bi adet masa ustu bir adet laptop. modem desktop'a bagli laptop wireles den modeme bagli. ve en son bilgide lapto daki disk tamamen paylasima acik.
farkli msn hesaplari var. desktopdan adam kendi msnine giremiyor. laptopdan ben farkli olan baska bir msn'e girebilyorum ayni zaman diliminde bu nasil oluyorsa.
sastik kaldik. internettende diski tarattik kas ve nod ile zararli bulamadik :/