Hotmail İmi Çalıdılar Alsana,Admın İpsini Bulsana,Çok Baba Hacker Mailimi Çaldı Vs Vs..
-
Arkadaşlar artık benim mantığım bunca saçmalığı kaldırmamaya başladı.En son çok yakınım olan biride bana, msn mi çaldı bi hacker alsana geri deyince burayada yazma gereği duydum.
Arkadaşlar yok o program yok bu program..Nette milletin eline düşen programlar genelde çalışmaz ve orta malı oılmuştur,yoksa bu programı yapan arkadaş salak deildir çalışsa yada belirtilen gibi yok o maili alsa onu yapsa bunu yapsa nete düşmez.! Ne hotmail milyonlarca dolarlık yatırımını dandik birkaç programa göre yapar ne de bunları incelememezlik yapar!
Sen salak gibi tanımadığın bilmediğin internet cafeden nete girer,sonrada önlem almadan çıkarsan,bacak kadar çocuk yada oradaki bir kaç dallama makineye keyloger yada benzeri dandik prog. kurar sonra sende çok kral hacker mış ya msn mi aldı dersin.Bu tamamen kişinin aptallığından kaynaklanır.Nette çok iyi coder yada mantıken bu işin ehli olmadıktan sonra online olarak hotmail yada yahoo şifre alma-çalma yöntemi yoktur,kimse bu kadar da salak deildir.
Adam gibi kullanın mailinizi. Şifrelemiyi 123456 gibi dandik rakamlar yerine 125FmT11 tarzında ve unutmayacağınız şekilde yapın.Böylelikle ne olduğunu bile bilmediğiniz,belki virüs belki spy belkide ne haltsa o tarz programlara ihtiyaç duymazsınız.
Saygılar..
-
Her zaman herkese söylerim...Mail şifresi falan çalınmaz eğer birisinin mail şifresi çalınmışsa o kendi eliyle vermiştir karşıdaki pek bişe yapmamıştır...Gidin mynet--yahoo--hotmail....kullanıcıların şifresin 12345 qwert 147258369 gibi çok basit mantıken çözülür...oturun 1 gün deneyerek en az 10 tane hotmail çalarsınız....bu yöntemle....Artık kullanıcıların salaklığını örtmek için hotmali mesela şu önelemi almış kullanıcı adı diyelim xxx şifreyi adam xxx koyuyar salak denyo herif hotmail buna izin vermiyor artık....Şifreleme ile ilgili döküman olacaktı nasıl şifre konur bulursam koyarım buraya.
-
walla doğru diyon hoja sıkıyönetim gelmeli tekrardan bu böyle olmayacak adam akıllı başlık yok aktif konularda
-
son günlerde kaç kere bunu Rene abiye de dile getiriyorum kimi görsem söylüyorum nedir bu forumun hali. günde 50 topic açılıyorsa bunun 25i "Mail Hack, MSN Hack, Yahoo Hack zort hack" oluyor. Çoğumuzunda gerçekten sıkılmaya başladığını seziyorum.
-
Ne yapıyım hoca??
Her hotmail yazanı banlayımmı???
Kac bin mesaj silinmeli sizce forumun rahat olması için???
Başka yerlerde durum farklımı sanıyorsunuz??
Türkiye Cumhuriyetinde 29 milyona adsl alan her türk genci hotmailden içinde hack kelimesi geçen bir mail alıp direk hacker olarak başlıyor bu piyasaya...
Kaliteyi korumak için üye alımını bile kapattım ama daha ne yapıyım yaw?
-
Arkadaşlar asıl istediğim dökümana ulaşamadım ama bu da işinizi görür basit bir şekil gibi görünsede birçok kişi burdaki yöntemlerle şifre yaratıo...Diyeceğim bu dökümanı okuyun nasıl şifre koymamız gerekio biraz şekillenir belki...Bu araad döküman eski baya kaynak kim tam bilmiyorum ama spymastersnake olması lazım....
HerTür Şifreyi İnsan Mantığını Aşarak Kırma Yolları
Bir siteyi, maili yada başka şifre isteyen bir yeri kırmak istediğimizde aklımıza sınırlı sayıda çare gelir. Bunlardan biride Dictionary (sözlük) Attack dediğimiz yöntemdir.
Bu yöntemle sırayla önceden şeçilmiş bazı şifreler sistemde denenir ve şifre aşılmaya çalışılır.
İşte bu deneyeceğiniz şifreleri hazırlamada yardım edecek bir kaç şey anlatmak istiyorum. Bunları şu güne kadar yaşadığım olaylardan esinlenerek yazıyorum. Şu net aleminde en iyi bu yöntem işe yarar. Hem akıl ister hem çaba hem yetenek. Ama gelişmiş sistemlerde bu yöntem sökmez çünkü, adamlar öyle tahminle bulunabilecek şifreler koymazlar. Hatta onların şifreleri Case Sensitive (Büyük-Küçük harf duyarlı) olur. Bizim forumlarda Case Sensitive şifre sistemi kullanmaktadır..
Şimdi diyelim ki 17 (12-03-1984) yaşında olan Ali adında birinin Hotmailini kıracağız. Bu adamı az buçuk tanıyoruz. Mesela aynı okulda aynı sınıftasınız, ne kadar bu işlerden çaktığınıda biliyorsunuz. O zaman başalyalım. Bu adamında soyadı Veli olsun yani Ali Veli. Cep telefonuda 0 535 543 21 09 olsun.
Bu adam en basitinden şifresini bir 1984 koymak ister sonra olamdı der 19841984 koymak ister o da olmadı 12031984 koymak ister. Bunlarla doğum tarihine göre kombinasyonlar yapabiliriz. Daha çok seçenek var. En çok 19841984 tutar. Bu adamın şifresi 05355432109 olabilir. Yada 5432109 olabilir.
Şifre VeliAli olabilir AliVeli olabilir, babasının adı Ahmet olsun, AhmetVeli olabilir. VeliAhmet olabilir. AlVel olabilir.Aliv84 olabilir. yada Galatasaraylı olsun benim gibi, o zaman GS84 olabilir. aliGS84 olabilir. AGS84 olabilir. Yada ev telefonuda olabilir.
Diyelim ki gizli sorusunu bulucaz. Soru yanlızca "ALIM" diye bir kelime. O zaman onun cevabı yukardakinin aynısı yani "ALIM" olabilir.
Yada şifre yedi tane 7 , üç tane 3 de olabilir. 54321 olabileceği gibi 123456789 da olabilir. 0000 da olabilir 9876543210 da olabilir.
Oturduğu apartman, şehir, sokak isimleride kullanılır. Annesinin kızlık soyadı. Yada okul numarası. Sonuçta kişi unutmamak için herkesin bildiği ve kullanılan bazı numaralardan ve isimlerden bir kombinasyon yapmak isteycektir. Bizim burda yapmamaız gereken burda bu kişiye göre yapılabilecek kombinasyonları tahmin edip bir sözlük hazırlayarak. Dict. attack yapmak olacaktır. Baya uzun süren bir iş olabilir ama bu tarz şifreler kullanan biriyse kesin düşer zokaya.
Mesela bazı klavye oyunları vardır. Q klavyeler QWERTY harfleriyle başlar, bunlar rahatlıkla şifre olabilir. Yada QAZWSXEDC harfleride olabilir. Bakın bakalım bu harfler klavyede nasıl dizilmiş?
Yada rakamlardan 98745632210 olabilir. Bu sizin düşünce kabiliyetinize bağlı daha çok üretebilirsiniz.
Bu tarz klavye oyunlarıyla hazırlanmış, ayrıca kişiye özel olarakta hazırlanmış bir sözlüğün; sanıyorum ki başakalarının şifrelerini bulmakta büyük yararı olur, ki oluyor zaten.
Bazen şahıslar en sevdikleri hayvanı, eşyayı, şarkıcıyı, futbolcuyu falanda yazarlar.
Demek ki şahsi olan biligilere ve klavye oyunlarına dikkat etmemiz gerekiyormuş. Önemli olan kişi için kolay hatırlanabilecek bir şey yazmak. Herkes şifrelerini bu mantıkla bulur. Eminimki bu yazıyı okuyanlardan, yani sizlerden birileri de burda kendi şifresinin formülünüde görmüştür Dedim ya herkes bu tarz şeyler kullanıyor. Ama bilmiyor ki bu yöntemleri bazıları zaten biliyor. İnsan mantığı işte, her yerde aynı...
Her zaman şifrenizi anlamsız ama sizin ezberlediğiniz küçüklü büyüklü harfler ve rakamlardan oluşan en az 8 haneli kombinasyonlardan seçin ve hiçbir yere yazmayın! Yazarsanızda kimsenin ne olduğunu anlayamayıcağı şekilde farklı bir yerlere yazın.
-
computerwolf dediğin çok dogru buna şahitim bir çok kişinin şifresi öle.
ama benim merak ettiğim bir konu var bi arkadaşım bana msn adresinin dondurulmasından bahsetmişti bu ne iştir. peki böyle bi şey oldugunda nasıl bi çözüm önerirsiniz. şimdiden teşekkürler.
-
msn dondurulunca çıkarsan bi daha giremion bişi de yapamıon ona karşı galiba...eğer girmemişsen zaten hiç giremion msn e...... :)))
-
arkadaşar msn dondurucu die bi boh yok sadece şifreninz defalarca yanlış girilince hotmail engellio bir müddet karşıdaki uyuz insan lamer bozuntusu bunu sürekli yaparsa 2 maile şifrenizi sıfırlatıp gönderin şifre gelir o şekilde hemen girin...
-
-
-
uzun zamandır bende forumlarda takılıyorum ve uzun zamandır da dediğin bütün başlıklar forumlar hep ana konuları oluyo. sen bi foruma ne kadar da nası kullanılacağına dair bi açıklama metni de koysan, insanları yönlendirmeye çalışsan da herkes gene kafasına göre takılıyo. bu konulara aşırı yoğunluk nedendir diye sorarsanız artık internet yavaş yavaş Türkiye'de yoğunluğu artırmakta. televizyonlarda görüyor insanlar hackerlar felam filan. artık hesap olmuş: "eskiden sorarlardı çocuklara ne olacaksın oğlum: doktor, pilot diyeceği yere hacker olacam amca gibi cevaplar alabilirsiniz :)." o kadar güçlü bi etki yarattı ki bizim toplumumuzda ne kadar bilinçlendirmeye çalışsanda insanlar medyatik etki ve toplumsal güdüden o kadar hızlı etkileniyolar ki ne yapsanız boş.
ben mesela bi tamirciyim yani hafif çaptan donanımcı. bazı arkadaşlarım bana da geliyolar ya şu hatunun msn'sini çalsana, yok benim msn gitti kurtarsana gibi zerzavat lafları dinlemekten kafayı yiyorum. bari forumlarda bişiler bulsakta kendi bilgimize bilgi katsak diye bakıyorum forumlara, hoba orada aynı.
velhasılı kelam insanları bu hızlı etkileşimden ne zaman kurtarabilirsen o zaman bu forumlarda bilgiye dayalı, uygun başlıklar görebilirsin. bu nası olacak diye sorarsak eğer kendimize ve diğerlerine, o çoook zor :).
tahribat benim ilk girdiğim forumlardan biri buradan çok şey öğrendim ama noyan'ın dediği gibi suçluyum :)neden sadece okuduk işte, cevap verilecek çok başlıklar oldu ama cevap vermedik (tabi ki bilgi veren, boş başlıklar değil). ama görüyorum ki bişeyler aldıysan karşılığında da bişiler veresin ki forumlar bu hale gelmesin. yoksa forumlar hep aynı başlıklarla dolup dolup taşar ve anlamını yitirir.
yazdıklarım bu bölüm altında yazılan bu başlığa biraz uygun biraz da tabi dışarı taştı konu bütünlüğü olarak. affola :).