folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Hotmail İmi Çalıdılar Alsana,Admın İpsini Bulsana,Çok Baba Hacker Mailimi Çaldı Vs Vs..

Hotmail İmi Çalıdılar Alsana,Admın İpsini Bulsana,Çok Baba Hacker Mailimi Çaldı Vs Vs..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crazyxren
    crazyxren's avatar
    Erkek

Bunları okudumda biraz düşündükten sonra gerçektende hak verdim. Ben bu formda daha yeni sayılırım pek bişey bildiğim söylenemez ama bişeyde bilmiyor diilim. gereksiz konular yada sırf kendi aleyhime olan bir kaç konu bende açmıştım ve kendimden  utanç duydum. biraz önce baktımda hala daha bu olay devam ediyor. kendi yaptıklarım için hepinizden özür diliyorum.

SOKAKLARDA YANKILANDI ADIM SENSİZLİĞE HİÇ ALIŞAMADIM YİNE YANLIZIM AYIŞIGINDA ELMA ŞEKERİMM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    türkiyedeki internet kullanıcılarının %98 i bu yüzden kaybediyor. Hazıra düşeyim çalışmadan bir şeyler başarabileyim peşindeler. Aslında milletimizin kanındada var. Mail hack , web hack cart curt neden bunu oğrenmeye kalkıyorlar anlamıyorum. ona kasacakları yerde web programlamaya yonelsinler , html , php , javascript ve saymadığım bir cok şey var , bunlara ilgi duysunlar. Anlamıyorum,mantığım almıyor bunu. Umarım bir gün türkiyedeki genc internet nufusunu %80 i programlama ile alakası temel ve basit bir program yazabilecek kadar bilgili olur. Geri kalan %20 lik kısımda profesyonel programcılar olur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    adam web sitesi hack lemek istio ama açık nasıl bulunur bilmiyor açığı bulabilmesi için programlama öğrenmesi şart bunuda kavrayamaıo.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Ne yapıyım hoca??

Her hotmail yazanı banlayımmı???

Kac bin mesaj silinmeli sizce forumun rahat olması için???

Başka yerlerde durum farklımı sanıyorsunuz??

Türkiye Cumhuriyetinde 29 milyona adsl alan her türk genci hotmailden içinde hack kelimesi geçen bir mail alıp direk hacker olarak başlıyor bu piyasaya...

Kaliteyi korumak için üye alımını bile kapattım ama daha ne yapıyım yaw?

abi senin herşeye yetişmeni beklemiyoruz fakat bir çok mod var. bu tür konuların olduğu bölümlerin modları kim ise konuşulsun. Site de duyuru yapılsın bu tür konuların bir süre açılmasını engellemek için. Knight için yaptığınız gibi. yani yanlış anlama işini son derece iyi yapıyorsun hatta fazlasıyla iyi yapıyorsun fakat modlarda biraz uraşmalı bence. gördüğüm kadarı ile her işe bir kaç sayılı mod ve adminler koşuyor!

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    rene hacı işine karışmak gibi olmasında ilk sıkıyönetimimi hatırlıyorum gereksiz mesaj atana kurallara uymayan direk ban bi yere geliyosan kuralları okuyacaksın scripti yapmışsınız topic açarken bile yanında ünlem var topic kuralları die bu kadarınada özen göstermeyen eşşekte bi zahmet gelmesin foruma o değil kalite düşüyor sonra bilende soğuyor cevap yazmak istemiyor örnek verdiğim kişi ters anlamasın ama arkadaşım biliyosun forumda bayan kullanıcılarda var ve sen gidiyosun işte küfür yarışması vs die bi konu açıyosun ana avrat küfrediyosun bi paylaşım sitesiyse burası herkesi göz önünde bulundurucaksın ona göre hareket edeceksin madem bu kadar bilmeyen arkadaş var bizde olaya el atarız artık dökümanları doldururuz(çok bildiğimden değil gücümüz yettiğince) detaylı ince ayrıntısına kadar ama bu arkadaşlardanda ricam önce dökümanları okusunlar ilgili konunun postlarını okusunlar cevabı bulamazlarsa topic açsınlar
Toplam Hit: 14559 Toplam Mesaj: 16