Hotmail Müşteri Hizmetleri Sorun
-
Müritler msn adresim hacklendi ve müşteri hizmetlerine mail yolladım http://help.live.com/help.aspx?project=liveidv1&market=en-us bu adres üzerinden
ingilizce ve yazım kurallarına uyacak şekilde daha sonra tkrr mail geldi bazı bilgiler istedi onlarıda hazırladım tam yollarken işte yanıtlaya tıkladım çıkan hata
ise bu
Bir veya daha fazla adres doğru e-posta biçiminde değil, kişi listenizdeki bir grupla eşleştirilemedi veya bir kişinin hızlı adıyla veya takma adıyla eşleşmiyor. (Lütfen şu biçimi kullanın: ad@example.com.)
Geçersiz e-posta adresleri: ?dent.lv?d.00.00.en.syk.mnl.ts.t01.spt.00.em@css.one.microsoft.com.gelen adres hakkındaki bilgilerde bu daha doğrusu hotmailin müşteri servisinden gelen mailin adresi ise bu :
From: IDENT.LVID.00.00.EN.SYK.MNL.TS.T01.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com
To: adresim@hotmail.com
CC:
Subject: RE: SRX1081671444ID - Windows Live ID:Sign in and password:I think someone hijacked
Date: Tue, 14 Oct 2008 05:11:25 -0700Yaw ben ne yapıcamda bu adamlara geri mail atıcam :(:( valla zor durumda kaldım :( o kadarda msnde aileden kişiler var :(
Yardımlarınızı bekliyorum nereye mail atıcağım konusunda :( acele edin 48 saat var :(
-
'a buraya at 24 saat içinde halledecekler :)
-
neyi atayım birader bu konunun aynısınımı yoksa müşteri hizmetlerine yolladığım mailin aynısınımı
-
cvp vercek yokmu :( mail elden gidiyor
-
Nicke bak hem hacker + bide Tunceliye Dersim demişsin.
Memleketde son yardım edeceğim adam senin gibilerdir.
-
aynı durum bana da oldu şimdi,var mı bu sorunu atlatan ?
-
arkadaşlar hazır konu açılmışken bişe sormak istiyom bu aralar zırt bırt mail adresime parola sıfırlama maili geliyo arada günde 2-3 kez geldiği oluyo biri şifreyi kırmaya mı uğraşıyo ne oluyo anlamadım.
-
ondandır hocam uğraşıyorlardır.benim değil ama arkadaşıma da aynısı olmuştu o msn gitti.gizli soru'yla uğraşıyolar.içnce fln alınıyo sanırım tek güvenli yol o gibi.
@benim konuda bilgi lazım , msn bayaa değerlydi çünkü o mail'in microsofta ulaşması lazım :)
-
?dent.lv?d.00.00.en.syk.mnl.ts.t01.spt.00.em@css.one.microsoft.com
Sen bu adrese e-mail göndermişsin. bunu şu şekilde yazman gerekirdi.
ident.lvid.00.00.en.syk.mnl.ts.t01.spt.00.em@css.one.microsoft.com
ingilizcede küçük ı harfi olmaz.
-
hocam direk reply yapınca öyle gösteriyor adresi , ben yapmıyorum yani.
ki bana da o adresten geldi mail.
-
düzelt işte.