Hotmail Oldu-- Live Mail Ve 2 GB
-
arkadaşlar yeni fark etttim hotmail live maille dönüşüyor ve kapasitesi 2 gb oluyor. ve görünüm olarakda daha güzel alternatifli. yanlız bunu yapmak için option dan dil olarak ingilizce şecmelisiniz ilk olarak USA devreye girdiği için o şekilde kullanırsınız.. kolay geleee
-
benimki hala 250mb biyere başvuru falan yaptınmı?
-
arkadaşlar
Önce Sağ üstteki Options’a tıklayın.
Orada Language’i English seçin.
Sonra My profil den bölümünde Home location ve Work location’ı USA seçin. (Bu hizmet şimdilik Amerika içinde başladığı için)
Sonra Sign out ile hesabınızdan çıkın . yeniden girş yapın ve üst bölümde yeşil bir yazı göreceksiziniz (Sign up for the mail beta!) tıklayın ve takip edin.2gb ulaşın kolay gelsin
-
dediklerini yaptığım halde yeşil bi reklam vs cıkmadı :(
-
Stifler-- yukarıyı düzenletim home location my profiilden bulursun tekrar den daha sonrada dili türkçe yapa bilirsin..
bu arada hotmailden daha hızlı arkadaşlar farkı farkedeceksiniz -
hoca yeşil bi reklam yok piyasada :)
-
hoca barner orada msn hotmail yazısının orada barner in solunda kalıyor. göremediysende yapacak bişeyim yok...
-
yaptım herşey değişti yani görüntü falan ama kota yazmıyo hiçbiyerde
-
stifler kota yazmaz hoca.. bu 1 yıl önce faln vardı,bize davetiye gelmişti beta sürümü hoşuma gitmemişti, dil şimdilik sadece ingilizce ve kota kısmı görünmüyor
-
arkadaşlar dil türkçeye çevriliyor option dan yapabilirsiniz. kotada kople cıkıp tekrar girdiğiniz zaman gözüküyorr..
-
evet dil türkçe kotada görünüyor. peki bi soru @msn.com uzantılarda olmuyor bu live mail hotmaili cevirdimde msn i çeviremedim :)
Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 18