folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hotmail Oldu-- Live Mail Ve 2 GB

Hotmail Oldu-- Live Mail Ve 2 GB

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YazuZA
    YazuZA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar yeni fark etttim hotmail live maille dönüşüyor ve kapasitesi 2 gb oluyor. ve görünüm olarakda daha güzel alternatifli. yanlız bunu yapmak için option dan dil olarak ingilizce şecmelisiniz ilk olarak USA devreye girdiği için o şekilde kullanırsınız.. kolay geleee

...Yakuzaga.....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    benimki hala 250mb biyere başvuru falan yaptınmı?

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YazuZA
    YazuZA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar
    Önce Sağ üstteki Options’a tıklayın.
    Orada Language’i English seçin.
    Sonra My profil den bölümünde Home location ve Work location’ı USA seçin. (Bu hizmet şimdilik Amerika içinde başladığı için)
    Sonra Sign out ile hesabınızdan çıkın . yeniden girş yapın ve üst bölümde yeşil bir yazı göreceksiziniz (Sign up for the mail beta!) tıklayın ve takip edin.2gb ulaşın kolay gelsin

...Yakuzaga.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    dediklerini yaptığım halde yeşil bi reklam vs cıkmadı :(

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YazuZA
    YazuZA's avatar
    Erkek
    Stifler-- yukarıyı düzenletim home location my profiilden bulursun tekrar den daha sonrada dili türkçe yapa bilirsin..
    bu arada hotmailden daha hızlı arkadaşlar farkı farkedeceksiniz

...Yakuzaga.....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hoca yeşil bi reklam yok piyasada :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YazuZA
    YazuZA's avatar
    Erkek
    hoca barner orada msn hotmail yazısının orada barner in solunda kalıyor. göremediysende yapacak bişeyim yok...

...Yakuzaga.....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yaptım herşey değişti yani görüntü falan ama kota yazmıyo hiçbiyerde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    stifler kota yazmaz hoca.. bu 1 yıl önce faln vardı,bize davetiye gelmişti beta sürümü hoşuma gitmemişti, dil şimdilik sadece ingilizce ve kota kısmı görünmüyor

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YazuZA
    YazuZA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar dil türkçeye çevriliyor option dan yapabilirsiniz. kotada kople cıkıp tekrar girdiğiniz zaman gözüküyorr..

...Yakuzaga.....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    evet dil türkçe kotada görünüyor. peki bi soru @msn.com uzantılarda olmuyor bu live mail hotmaili cevirdimde msn i çeviremedim :)

Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 18