Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
How I Met Your Mother Final
How I Met Your Mother Final
-
Amerikada olsam silahları kuşanıp CBS binasında tek bir canlı bırakmazdım bu finalden sonra.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ilk mesajda çatır çatır spoiler vermeyeymişin iyiymiş hocam.. sezonu bekleyipte henüz izlemeyenler sana ne kadar ağır sövse iyidir :D
Hocam "Arkadaşlar aşırı derecede spoiler içerir." görüpte okumaya devam eden kaşınmıştır demektir.Uyardık yani.
-
şimdi izledim yarısında sıkılıp kapadım bu kadar boktan çekiceginize bitirmeseydiniz.
-
GUS bunu yazdı
şimdi izledim yarısında sıkılıp kapadım bu kadar boktan çekiceginize bitirmeseydiniz.
İyi sonunu getirmemişsin.Son dakkalar çok feci çünkü.
-
komik ama bir o kadar saçma salak bir diziydi.
adamlarda şöyle bir mantık var:
senaristler odaya hızla içeri girip" 100 bölüm çekecektik ya o iptal bugün final yapıyoruz" deyip apar topar diziyi bitiriyorlar.
Aslında belirli bir bölümle işe başlıyorlar. bakıyor tutuşuyor sonrasında zoraki ilerliyorlar işte. sonuçta bunun gibi oluyor. prison break te aynı olmuştu
-
SPOİLER ALERT !!!
Her ne kadar son 2 3 dakikada olayı Robin'e bağlamaları berbat olsa da mükemmeldi. Yediğinizin içtiğinizin ayrı gitmediği insanlarla hayat yüzünden ayrı düşüyorsunuz. Aslında bu değişimi öyle güzel yansıttılar ki... Hayatın gençlerin sırtına bindireceği yükleri şakayla karışık harika anlattılar. En önemlisi sağlam dostlukların hayattaki her şeyden önemli olduğunu bize çok güzel anlattılar. HIMYM tarihteki en güzel diziler arasında yerini aldı. -
son dakkalardaki robin olayı dışında beğendim ben yine saçma şeyler vardı tabi ama kabul edilebilir düzeydeydi. ama annenin ölüp ted'in tekrar robine yazması kabul edilemez!!!!!1111 böyle olmamalıydı. cbs binasına saldırmak isteyen arkadaşa destek veriyorum!!!
-
Bi friends finali kadar koymasa da, bitmesi üzdü : )
-
exchanger bunu yazdı
SPOİLER ALERT !!!
Her ne kadar son 2 3 dakikada olayı Robin'e bağlamaları berbat olsa da mükemmeldi. Yediğinizin içtiğinizin ayrı gitmediği insanlarla hayat yüzünden ayrı düşüyorsunuz. Aslında bu değişimi öyle güzel yansıttılar ki... Hayatın gençlerin sırtına bindireceği yükleri şakayla karışık harika anlattılar. En önemlisi sağlam dostlukların hayattaki her şeyden önemli olduğunu bize çok güzel anlattılar. HIMYM tarihteki en güzel diziler arasında yerini aldı.Romantik komedi dizisinin hayatın acı gerçekleri ile hele hele son bölümde bitmesi ne kadar mantıklı ? Dizide mantık hataları var hocam senaristler resmen sıvadılar.
Ted Annelerinin hayatının aşkı olduğunu söyledi defalarca ama çocuklar sonunda bu hikayeyi Annemiz için değil Robin için anlattın dediler.Ted'te inkar edemiyor.O zaman Ted annelerini hiç sevmemiş.Aklı hep robindemiymiş ? Dizinin ismiyle çeliliyor bir kere.
9. sezon son bölüm hariç tüm bölümler Barney ile RObin'in evlenme süreçleri ile geçti.Sonunda mükemmel bir şekilde evlendiler.Son bölüm ise anlamsızca ayrıldılar.O kadar bölüm niye bu kadar sancı çektik o zaman ?
Son bölüm Barney barda beni böyle kabul edin değişemem demişti.Robini alamadıysam kimseyi alamam demişti.Marshalda kabul edildi dedi.Ama Barney'in sonu çok kötü oldu.Çocuğun kimden olduğu bile belli değil.Annesini bile göstermediller barneyin kızının.
Mutluluğu en az hak eden karakterin sonunda mutluluğa ulaşması sinir bozucu.Robin Ted'in de Barney'in de hayatını maffeti.Hatta Barney'i son bölümde oradan oraya sürüklemiş.Kendi kariyeri için tabi yine.Ee Barney asıl işinden olunca (daha önce göstermişlerdi) Blog'tan para kazanmak gibi ezik bir işe giriyor.Ama RObin onun işiyle alay ederek terk ediyor.İnsafsızzzz
Ted çocuklarına o kadar zaman ölmüş anneleri ile nasıl tanıştığını anlatıyorsa, 1.2.3. sezonlardaki bölümlerde çocukların hikayden sıkılması garip değil mi ?
Çocuklar Anneleri ölmüşken son sezon nasıl "Baba, sen annemi hiç sevmedin, koş Robine" diyebiliyorlar ?
Daha saymakla bitmez.Yazık ki ne yazık.Harcadılar diziyi resmen.
-
CyberAngel bunu yazdıexchanger bunu yazdı
SPOİLER ALERT !!!
Her ne kadar son 2 3 dakikada olayı Robin'e bağlamaları berbat olsa da mükemmeldi. Yediğinizin içtiğinizin ayrı gitmediği insanlarla hayat yüzünden ayrı düşüyorsunuz. Aslında bu değişimi öyle güzel yansıttılar ki... Hayatın gençlerin sırtına bindireceği yükleri şakayla karışık harika anlattılar. En önemlisi sağlam dostlukların hayattaki her şeyden önemli olduğunu bize çok güzel anlattılar. HIMYM tarihteki en güzel diziler arasında yerini aldı.Romantik komedi dizisinin hayatın acı gerçekleri ile hele hele son bölümde bitmesi ne kadar mantıklı ? Dizide mantık hataları var hocam senaristler resmen sıvadılar.
Ted Annelerinin hayatının aşkı olduğunu söyledi defalarca ama çocuklar sonunda bu hikayeyi Annemiz için değil Robin için anlattın dediler.Ted'te inkar edemiyor.O zaman Ted annelerini hiç sevmemiş.Aklı hep robindemiymiş ? Dizinin ismiyle çeliliyor bir kere.
9. sezon son bölüm hariç tüm bölümler Barney ile RObin'in evlenme süreçleri ile geçti.Sonunda mükemmel bir şekilde evlendiler.Son bölüm ise anlamsızca ayrıldılar.O kadar bölüm niye bu kadar sancı çektik o zaman ?
Son bölüm Barney barda beni böyle kabul edin değişemem demişti.Robini alamadıysam kimseyi alamam demişti.Marshalda kabul edildi dedi.Ama Barney'in sonu çok kötü oldu.Çocuğun kimden olduğu bile belli değil.Annesini bile göstermediller barneyin kızının.
Mutluluğu en az hak eden karakterin sonunda mutluluğa ulaşması sinir bozucu.Robin Ted'in de Barney'in de hayatını maffeti.Hatta Barney'i son bölümde oradan oraya sürüklemiş.Kendi kariyeri için tabi yine.Ee Barney asıl işinden olunca (daha önce göstermişlerdi) Blog'tan para kazanmak gibi ezik bir işe giriyor.Ama RObin onun işiyle alay ederek terk ediyor.İnsafsızzzz
Ted çocuklarına o kadar zaman ölmüş anneleri ile nasıl tanıştığını anlatıyorsa, 1.2.3. sezonlardaki bölümlerde çocukların hikayden sıkılması garip değil mi ?
Çocuklar Anneleri ölmüşken son sezon nasıl "Baba, sen annemi hiç sevmedin, koş Robine" diyebiliyorlar ?
Daha saymakla bitmez.Yazık ki ne yazık.Harcadılar diziyi resmen.
Kesinlikle genele baktığında hepsinde haklısın. Ancak ben son bölümü belki de kendi hayatıma bakarak yorumladığım için harika buldum. Beni vurdukları yer hayattı. Dediklerine harfiyen katılıyorum. Ancak böyle güzel bir diziyi böyle harap ettiklerini görmezden gelip biraz pollyannacılık oynamak istiyorum. :)