Hp Laptop Tavsiyesi?
-
arkadaslar ben laptop almaya karar verdim alacağım laptop Hp marka olacak.
Pek anlamam ozelliklerinden fakat işimi gormeli...
Sizce Bu iyi mi?
fiyat yuksek olabilir ama indirimli alacagım..
-
hoca hp almada ne alirsan al.. ( toshiba,dell,lenovo,sony ) bunlar varken hp mi alinir:) benden sana tavsiye alabiliyorsan lenovo al verdigin paranin kurusuna kadar deger .. IBM sonucda
-
Hp Pavilion kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım.Birde Teknosa varsa arada muhakkak al derim.Makine güzel bişiye benziyo.özellikle rami falan iyi.ama yine de başka markalara bak derim.mesela Toshiba satellite modellerine gözatabilirsin.Garanti konusunda sıkıntı yaşamazsın.Türkiye'nin herhangi bir yerinde ki teknosa bayiine git ürünü garanti için teslim alırlar.ama yanında faturanı götürmelisin.(garanti yerine geçen fatura)
-
iyi degil biraz daha araştır buraya link ver
-
toshiba al hacı tavsiyye ederim hp kullanmadım ama toshiba güzel .
-
hocam bende geçen haftaya kadar hp ye niyetlenmiştim ama o kadar sövdüler ki bıraktım mecburen iikide bırakmışım sürekli sorun çıkartıyomuş
Martech in dedii gibi lenovo al yada ben toshiba aldım hiç pişman değilim
-
hoca laptop alacagin zaman gidip arastirmalisin ilk olarak hem fiyat + performans ve teknik servis degerlendirmesi yapman lazim . hp nin servisini ben anlatmyayim forumlara bakabilirsin. . laptomunda kucuk bir sorunda 45 gun mahkum ederler:) bu bir gercekdir:) + bisey daha povilion aletler disklerinden ses geliyor tiz sesi .. bunun icinde forumlara bak .. genelde sorunlu aletler:) ama illada hp alacagim dersen compaq serisi al istedigin ozellikle istedigin fiyata bulursun bilmem:)
-
bu baya baya iyi ya
cia neye göre kötü dedin anlamadım, gayet güzel gözüküyo. neye takıldın ya da ben neyi gözden kaçırdım?
-
1-HP 2-önbellek 3- ekran çözünürlüğü 4-HDD 5-optik sürücüler miladinı doldurmuşlar
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
1-HP 2-önbellek 3- ekran çözünürlüğü 4-HDD 5-optik sürücüler miladinı doldurmuşlar
-----------------------------hp lafına bişey diyemem kimi beğenir kimi beğenmez ben çekimserim =)
önbellek bence iyi
ekran yeterli, çok iyi değil ama gayet yeterli
hdd de iyi
-
hacı onu bunu boşver sen kafana, kesene hangisi uygunsa onu al, yapacağın işleri düşün ona göre verimli çalışacak bi makine al, ne çok yüksek olsun performansı ne de çok vasat, misal ben office makinesi olarak kullanmak için bunu aldım: http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-1525-dual-core-t4200-2.1ghz-2gb-250gb-tasinabilir-bilgisayar-42h2b/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd73195