Hp Laptop Tavsiyesi?
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende geçen haftaya kadar hp ye niyetlenmiştim ama o kadar sövdüler ki bıraktım mecburen iikide bırakmışım sürekli sorun çıkartıyomuş
Martech in dedii gibi lenovo al yada ben toshiba aldım hiç pişman değilim
-----------------------------benden başka söwendemi oldu :D ama kararımı uyguladığın için teşekkür ederim :D
hocam baq ben http://www.deveyuku.com/scripts/prodView.asp?idCategory=27296&idproduct=107523 şu aletten aldım dolar bu kadar çıkmasaydı asıl değeri bu deil tabi ama bence senn werdiğin paraya o hp değmez ama asusa bu parayı werirsen sonuna kadar değer bence bi göz at :)
-
Arkadaşım ben kısaca fikrimi söyleyeyim; eğer marka istersen ya toshiba al ya da asus. Dizüstü bilgisayar piyasasında Türkiye sınırları içerisinde en iyi servis ağına sahip markalar bunlar...
Bunun dışında illa ki HP alacam dersen, önbelleği haricindeki bütün özellikleri güzel. Önbelleği biraz düşük. Başka bir kusur göremedim...
-
asus da yeni modellerde genel bir sorun var:) kasalari catliyorr yada catlak cikiyo:) forumlarda bakabilirsin.)
-
çatlak çıkan veya çatlayanları 2 yıl icinde değişiyolarmış sanırsam.
-
ASUS un türkiye çapında 2 yıl garantisi var. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan her türlü çatlama ve kırılma için değişim yapabiliyorlar...
-
Hp Pavilion dv2000..sonuna kadar tavsiye ederim bizzat kullanıyorm
-
Yorumlar için sağolun.
bir de suna bakıverin.
önceden de dediğim gibi teknosadan almayacağım, Ucuza gelecek 1700 e falan gelecek.
sizce pc guzel mi?
-
ASUS tan sasmam gerısı hıkaye
-
Up
-
ne için alıyodun bu arada ? oyun ?