Hp Teknik Serviste Sağlam Tanıdığı Olan ?
-
arkadaşlar hp pavilion notebook ile ilgili bir sorunum var manisada yaşıyorum.yarın notebooku gelip alıcak kargo görevlisi.bana hp teknik serviste sağlam tanıdığı olan biri gerekiyor? yardımcı olabilecek varmı?
-
izmiremi göndereceksin? tanıdığı ne yapacaksın? gönder gitsin ekranını tekmeledik adamlar yinede değişti hp nin teknik destek çok iyi :)
-
anakartta oluşan bir sorun yüzünden 784 + kdv istediler benden sdfdsgk hpnin servisi çok rezil hocam sana denk gelmiş. adamlara sizi tüketici hakları hakem heyetine hakkınızda suç duyurusunda bulunucam diyorum sıraya geçin diyip kapatıyolar telefonu.
halbuki aynı anakart dışarıda 250 lira taktırması 20 lira 270 :=
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
anakartta oluşan bir sorun yüzünden 784 + kdv istediler benden sdfdsgk hpnin servisi çok rezil hocam sana denk gelmiş. adamlara sizi tüketici hakları hakem heyetine hakkınızda suç duyurusunda bulunucam diyorum sıraya geçin diyip kapatıyolar telefonu.
halbuki aynı anakart dışarıda 250 lira taktırması 20 lira 270 :=
-----------------------------hp yi sevmem cok cok uygun degilse de tercih etmem ama
bu anakart arizalarinda butun notebook firmalari ayni sekilde politikalari var.
cok karsilastigim bir durum.
sen tanidigi ne icin ariyorsun ki ?
-
anakart arızası değil ekranına görüntü gelmiyor sadece.. benden kaynaklı bir sorun oluştu o yüzden eğer tespit ederlerse iyi olmaz çünkü şirket laptopu :S benm aldıgım maaş bana zor yetio bide o çıkarsa biterim :S o yüzden tanıdıgı olan varsa yardımcı olur belki diye düşündüm..
-
hoca başka bi notebook tamiri yapan bi yerde 150-200 tl arası bi fiyata hallediyolar :D
aynı problemle demin bi müşterim geldi bi tanıdığa gönderdik 215 tl ye adamlar tamir etti getirdi 3 aydır kullanıyo adam bi problem oluşmadı ne tesadüf müşterimin laptopda hp pavillion :D
-
hp nin teknik servisi kadar kaliteli başka bir teknik servis görmedim.
3.hp notebookum çalındı şu sıralarda sigortayla uğraşıyorum.
parasını alınca yine gidicem hp alıcam :)
-
teknik servis konusunda sıkıntım yok aradılar gelip alıcaz dediler baska hiçbiyerde boyle servis gormedim ben hatta mesaj attılar telime yarın ups görevlisi gelip alıcak diye.. ama işte bi tanıdık bulabilirsem iyi olucak... belki garanti içine de alabilirler ama garanti olması bakımından bi tanıdık olması iyi olur..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
izmiremi göndereceksin? tanıdığı ne yapacaksın? gönder gitsin ekranını tekmeledik adamlar yinede değişti hp nin teknik destek çok iyi :)
hpnin kurumsalı iii bireyseli çok kötü -
hp pavilion serisinden bi laptop vardı anakartı yanmıştı gönderdik anakartı değiştirip yolladılar :) üstelik tek kuruş almadan hpnin teknik servisi çok güzel :)
-
ya konudan farklı olarak :D bu gerizekalılara ben compaq laptop u verdım 1 ay once 1 hafta sonra arıza tespıtınden dolayı tamırat uzar dıye mesaj geldı sımdı bakıyorum da elıme verdıklerı kagıtta takıp numarası falan yok seri numarası ile bakıyorum arıza bulunamadı dıyo nedir nasıl isdir anlamadım aradm aptalın biri beni 10 dk bekletip biz sizi aryacagız dıe kapattı aramadı da ya ben yanlıs yerden takıp ediyorum compaq lar ıcın ayrı sıtesımı falan var bunların?