Hp Teknik Serviste Sağlam Tanıdığı Olan ?
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------
hp pavilion serisinden bi laptop vardı anakartı yanmıştı gönderdik anakartı değiştirip yolladılar :) üstelik tek kuruş almadan hpnin teknik servisi çok güzel :)
-----------------------------evet benim pc gitti 1 ay doldu 17 gün sonra yollayalım dediler ben dava açacam dedim para iadesi yaqtılar 1.5 sene sonra kuruşu kuruşuna 1966.66:))
-
musdawdaf bunu yazdı:
ya konudan farklı olarak :D bu gerizekalılara ben compaq laptop u verdım 1 ay once 1 hafta sonra arıza tespıtınden dolayı tamırat uzar dıye mesaj geldı sımdı bakıyorum da elıme verdıklerı kagıtta takıp numarası falan yok seri numarası ile bakıyorum arıza bulunamadı dıyo nedir nasıl isdir anlamadım aradm aptalın biri beni 10 dk bekletip biz sizi aryacagız dıe kapattı aramadı da ya ben yanlıs yerden takıp ediyorum compaq lar ıcın ayrı sıtesımı falan var bunların?
-----------------------------bence bu hp gorevlileri burayı okuyor :D
05.07.2010 tarihinden itibaren bilgisayarınızı alabilirsiniz :D
-
tanıgda gerek kalmadı 2 gun once teslim ettigm ürünü msj atmışlar p.tesi elinizde olucak demişler.her ne kadar ısınma problemi olsada bende bidaha gidicem hp alıcam.gelip adresimden özel kutu ile aldılar ürünü msj sistemleri ile bilgilendiriyorlar.hp satış sonrası hizmetler on numara ;)
edit : pcyi düşürmüştüm yeni ekran ile değiştirmişler :o
-
streetw1se bunu yazdı:
tanıgda gerek kalmadı 2 gun once teslim ettigm ürünü msj atmışlar p.tesi elinizde olucak demişler.her ne kadar ısınma problemi olsada bende bidaha gidicem hp alıcam.gelip adresimden özel kutu ile aldılar ürünü msj sistemleri ile bilgilendiriyorlar.hp satış sonrası hizmetler on numara ;)
edit : pcyi düşürmüştüm yeni ekran ile değiştirmişler :o
-----------------------------hoca bende bılgısayarın anasını aglattım ulan anakartı degıstırmısler fanlar degısmıs adaptor degıstırılmıs .muna goduklarım kulaklık gırısını bozmuslar sımdı adamlara kufretsemmi ne desem :D