Htc Desire Yeni Nesil Akıllı Cep Telefonu Hakkında
-
htc nin desire model cep telefonu ilgimi çekiyor, kendisi linux android işletim sistemine sahip bir telefon, yazılımsal olarak oldukça şık bir tasarımı var. son derece de kullanışlı bir yeni nesil telefon. türkiye fiyatı ortalama 1250-1400 tl arası olup yurt dışından daha uygun fiyata da alınabilir. tbt de bu telefonu kullanan varmı ? o paranın hakkını verir mi ? cihaz sağlam mı ? uzun yıllar kullabilirmiyim ? ileride android 3x sürümlerini sorunsuz yükleyebilirmiyim yoksa sadece 2x sürümlerini mi destekleyecek ?
-
cihazı haziran ayında aldım. Verilen parayı sonuna kadar hak eden bir telefon tavsiye ederim; geçen pazar günü de android 2.2 ye yükselttim. 720p video çekimi ile wi-fi hotspot özellikleri eklendi. Geri kalan özelliklere de bakmışsındır zaten. android 3. sürüm için destek varmı bilmiyorum ama olmasa da xda-developers sitesindekiler genelde bir şekilde uyduruyorlar.
-
Htc son birkaç yılda resmen aştı kendini..
http://www.htc.com/www/product/desire/specification.html
-
hocam htc diyorsan bir defa duracaksın orda! htcnin üstüne telefon tanımam sağlamlık konusunda... ben 6 aydır htc kullanıyorum tık etmedi kardeşimde htc var 7 senedir kullanıyor düşün artık...
-
hocam ben kullanıyorum! Adam gıbı telefon abı, sadece tek bı kactane hata var oda umarım gelen ılk guncelleme ıle duzelıcektır. Telefonu kullanırken hakkını vermen ıcın 7/24 ınternet uzerınde olmalı tabıkı bunuda unutma. Ama malum tabıkı Turkıyede ki fıyatların ucuklugu :)
-
bu arada bu telefon burada nerde 1250 1400 arası? hd2 daha pahalı :S
-
Valla açıkça söyliyim. HD2 daha çekici bence :)
Çok kek görünüyor :) -
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Valla açıkça söyliyim. HD2 daha çekici bence :)
Çok kek görünüyor :)
-----------------------------hd2 nin ekran büyüklüğü dışında bir artısı yok win mobile 7 ye yükselemeyecekmiş,
android basar her türlü güncelliyorsun legal illegal program desen apple app store yi geçecek az kaldı x)
hem daha şık
uygun fiyata bulan - getirebilen olursa bi fiyat pm lesin bana
-
üsdat allahın seversen hangisi güzel bu mu

yoksa en kraların kralı olan 7110mu

-
cihazı mobil internet kullanımı için alacağım, vodafone ayda 8 liraya sınırsız internet var. geriye kaldı tek sorun: cihazın iki yıl türkiye garantili olanını ve en uygun fiyata olanını nerden bulabilirim ? kredi kartına taksitle almayı düşünüyorum.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------bu arada bu telefon burada nerde 1250 1400 arası? hd2 daha pahalı :S
-----------------------------
andorid.info sitesinde 1400 tl diyorlar, herhangi bir arıza durumunda biz arkasında duracağız diyorlar. sahibinden.com da daha uygun fiyatlara var ama satış sonrası destek nasıl olacak bilmiyorum. uygun fiyata 2 sene türkiye garanti desire yi nerden bulabilirim ?