Htc Desire Yeni Nesil Akıllı Cep Telefonu Hakkında
-
HTC Evo 4 diye bir canavar yaptı lakin gsm desteği olmadığından kullanamıyoruz. Çok yazık.
-
Htd hd2nin halen basacağını düşünüyorm...
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
HTC Evo 4 diye bir canavar yaptı lakin gsm desteği olmadığından kullanamıyoruz. Çok yazık.
-----------------------------türkiyeye gelecekse gsm bandını desteklemek zorunda bildiğim kadarıyla? evet evo 4 yer bitirir piyasayı
http://www.tahribat.com/Forum-Htc-Evo-4g-Vs-Iphone-4-114446/
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Htd hd2nin halen basacağını düşünüyorm...
htc hd2, desire, iphone 4 üçünün karşılaştırması videosunu izlemiştim. internet sayfalarını desire ve iphone 4 hemen hemen aynı sürede görüntülerken hd2 neredeyse bunların iki katı kadar zamanda görüntülüyordu. diger testlerde de hız konusunda hd2 çok geride kalıyordu. -
balik_ bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
Htd hd2nin halen basacağını düşünüyorm...
htc hd2, desire, iphone 4 üçünün karşılaştırması videosunu izlemiştim. internet sayfalarını desire ve iphone 4 hemen hemen aynı sürede görüntülerken hd2 neredeyse bunların iki katı kadar zamanda görüntülüyordu. diger testlerde de hız konusunda hd2 çok geride kalıyordu.
-----------------------------eğer öle bişi varsa işletim sistemindendir...
Yoksa işlemci ve ram olarak hd2nin üstün olması lazım
-
Evet Desire'dan daha iyi olması lazım, ama Evo 4'ten daha düşük. Belki hiç kullanmamanın getirdiği meraktır ama android telefonlar daha çekici geliyor bana.
-
Hangisi daha şık siz karar verin :) HD2 bir başka yaa :)