folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder HTC Evo 4.0 Yükledim Ama

HTC Evo 4.0 Yükledim Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

geçenlerde evolar için ICS güncellemesi geldi, iyi oldu güzel oldu ama birkaç sorunum var, 

*Htc sense sürekli çöküyor, her home tuşuna bastığımda yükleniyor yazısını görüyorum 10 15 saniye. (Yandex shell denedim yine aynı)

*Ayarlardan uygulamalara girdiğimde tüm uygulamalarda zorla durdur seçeneği görüyorum yani hepsi arka planda çalışıyor, 50 küsür uygulamayı tek tek kapattım, bazıları tekrar acılmıyor ama yine acılanlar var.

*Aynı şekilde ayarlar uygulamalara girdiğimde, birini durdurup geri yaptığım zaman listede kaldığım yerden başlatmayı sayfanın en üstüne atıyor, yani sondaki bir uygulamayı durduyorum geri yaptığımda listenin başındayım.

*Bluetoothla çoklu gönderme yapamıyorum, fotograflara bakarken paylaş-bluetooth yapıyorum, göndereceklerimi işaretliyorum, ileri dediğimde cihazları goruntulemem gerekirken, yine galeriye dönüyorum, tek tek sorun yok.

*Menü tuşuna bastığımda hemen açılmıyor menü, widgetları görünüyor siyah fon oluyor, bi 10 sn sonra menü açılıyor.

*Facebook'da bildirimler açık olmasına rağmen ne yorumlar ne de mesajlar gelmiyor.

güncellemeyi cihaz üzerinden yaptım yani elle rom atmadım, ama neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum, yada herkesde mi bu sorunlar var?

Not: cihaz rootsuz ve S-offsuz. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

kapatma tuşuna basılı tutup yeniden başlat dedinmi bende bi chromeda sorun var okadar :) diğer herşey çok hızlı ve güzel olarak çalışıyor...

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

denedim tabi kardes. ama neden yapıyor bunları ? tekrar 2.3 e geçme imkanım yok mu? geçsem tekrar 4e gecse? napıcam ya bi yardım edin ?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir kaç sıkıntı bende yaşadım ama şu anda herhangi bir sorun görünmüyor.

Durumu htc desteğe mail attım. Şu adımları yapmamı söylediler.

1. Telefonun bataryasını çıkartın 10 sn ye bekleyin.

2. Bataryayı takın telefonu açın.

3. Htc logosunu gördüğünüzde yan tarafta bulunan ses kısma tuşuna basın ve basılı tutun.

4. Telefon açıldığında alt tarafta "Güvenli Mod" yazısı çıkacak.

5. Telefonu bir süre bu şekilde kullanın.

6. Bataryayı çıkarın 10 sn ye bekleyin.

7. Telefonu normal açın.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

düzeldi mi peki bunları yapınca?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SARI bunu yazdı:
    -----------------------------

bir kaç sıkıntı bende yaşadım ama şu anda herhangi bir sorun görünmüyor.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

Bilgilerini yedekleyip factory reset atmanı öneririm şu şekilde atabilirsin

Bütün bilgilerin uygulamaların silinecek haberin olsun:

-Ayarlardan güç seçeneğine gel hızlı açılış tickini kaldır

-Telefonu kapat

-Telefonu tuş kapama açma + ses düşürme tuşuna basarak aç bootloadera gireceksin

-Ses tuşlarıyla factory reset i seç

-Hayırlı olsun :D

oluşan hatalar normal deil ama factory reset çözebilir bence

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

-Telefonu kapat

-Telefonu tuş kapama açma + ses düşürme tuşuna basarak aç bootloadera gireceksin

önce şu güvenli mod olayını bi deneyeyim. olmadı son çare artık. peki uygulamalar silinsin önemli değilde yedeklerini alabilir miyim? yada alsam tekrar aynı uygulamayı kurduğumda yer mi? yani oynadığım oyuna kaldığım bolumden devam edebilir miyim :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

4'e geçemeden sorunlarım olmuştu başka olmadı benim mesela kamerayı açtığımda göstermeme ve arkaplan'nın kaybolması gibi şuan yaşamadım sürekli yeniliklerini notlandırıyorum burada paylaşcam inş. toparlarsam 

Hatasız Kod Olmaz... :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:

-Telefonu kapat

önce şu güvenli mod olayını bi deneyeyim. olmadı son çare artık. peki uygulamalar silinsin önemli değilde yedeklerini alabilir miyim? yada alsam tekrar aynı uygulamayı kurduğumda yer mi? yani oynadığım oyuna kaldığım bolumden devam edebilir miyim :D

root atmadan olmaz sanırsam ama sd karta kaydediyorsa uygulama save leri bilemem

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

sd kartta tabi ama :/ onların yedeğini alamazsam bi poka yaramaz :/

Toplam Hit: 2775 Toplam Mesaj: 22