HTC Evo 4.0 Yükledim Ama
-
Hocam hiç geçici root denedinmi sense çökmesini geçici rootta yaşadım ben
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hiç geçici root denedinmi sense çökmesini geçici rootta yaşadım ben
-----------------------------yok hocam hiç root işine girmededim, denemedim bile. ihtiyacım olmadı cunku
-
Sense 4.0 bize gelecek mi? herifler çok iyi yapmışlar sense 4.0 güncelleştirmesi gelirse on numara olur.
-
SARI bunu yazdı:
-----------------------------Sense 4.0 bize gelecek mi? herifler çok iyi yapmışlar sense 4.0 güncelleştirmesi gelirse on numara olur.
-----------------------------ne yazıkki donamımız desteklemiyor sense 4.0 kameralada özel çip varmış sense 4.0 için
4.0 değilde jelly bean gelir umarım ICS güncellemesi muhteşem olmuş bence
-
Sense 4.0 gelsin başka birşey istemiyom. :D
-
hee bu arada bi sorun daha var, öncede vardı, telefonumu neredeyse 3g sebekesinde hiç gormuyorum coook nadiren goruyorum :S hep H yazıyor ne ifade ediyor bilmiyorum ama..
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------hee bu arada bi sorun daha var, öncede vardı, telefonumu neredeyse 3g sebekesinde hiç gormuyorum coook nadiren goruyorum :S hep H yazıyor ne ifade ediyor bilmiyorum ama..
-----------------------------H daha iyi hocam 3.5G oluyor sorun değil o
-
hee h :D iyi ozaman :D
-
Her bi sorun daha, özelleştirme seçeneğinden şiddet menüsüne gidemiyorum, en başlarda girebiliyordum ama
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
Her bi sorun daha, özelleştirme seçeneğinden şiddet menüsüne gidemiyorum, en başlarda girebiliyordum ama
-----------------------------Bu sorunu pek anlayamadım şiddet menüsünü bulamadım çünkü ama bu gidiş iyi değil
nladığım kadarıyla bilgilerini kaybetmek istemiyorsun sd kartını çıkarıp çalıştırmayı dene telefonu
belki sd te sorun varsa hallolur bozuk sd kartlar telefonun içine debiliyormuş diye duydum