folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder HTC Evo 4.0 Yükledim Ama

HTC Evo 4.0 Yükledim Ama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    Hocam hiç geçici root denedinmi sense çökmesini geçici rootta yaşadım ben
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam hiç geçici root denedinmi sense çökmesini geçici rootta yaşadım ben

yok hocam hiç root işine girmededim, denemedim bile. ihtiyacım olmadı cunku

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sense 4.0 bize gelecek mi? herifler çok iyi yapmışlar sense 4.0 güncelleştirmesi gelirse on numara olur.

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    Erkek

SARI bunu yazdı:

Sense 4.0 bize gelecek mi? herifler çok iyi yapmışlar sense 4.0 güncelleştirmesi gelirse on numara olur.

ne yazıkki donamımız desteklemiyor sense 4.0 kameralada  özel çip varmış sense 4.0 için

4.0 değilde jelly bean gelir umarım ICS güncellemesi muhteşem olmuş bence

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sense 4.0 gelsin başka birşey istemiyom. :D

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hee bu arada bi sorun daha var, öncede vardı, telefonumu neredeyse 3g sebekesinde hiç gormuyorum coook nadiren goruyorum :S hep H yazıyor ne ifade ediyor bilmiyorum ama..

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

hee bu arada bi sorun daha var, öncede vardı, telefonumu neredeyse 3g sebekesinde hiç gormuyorum coook nadiren goruyorum :S hep H yazıyor ne ifade ediyor bilmiyorum ama..

H daha iyi hocam 3.5G oluyor sorun değil o

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hee h :D iyi ozaman :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Her bi sorun daha, özelleştirme seçeneğinden şiddet menüsüne gidemiyorum, en başlarda girebiliyordum ama

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:
    Her bi sorun daha, özelleştirme seçeneğinden şiddet menüsüne gidemiyorum, en başlarda girebiliyordum ama

Bu sorunu pek anlayamadım şiddet menüsünü bulamadım çünkü ama bu gidiş iyi değil

nladığım kadarıyla bilgilerini kaybetmek istemiyorsun sd kartını çıkarıp çalıştırmayı dene telefonu

belki sd te sorun varsa hallolur bozuk sd kartlar telefonun içine debiliyormuş diye duydum

Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 22