HTC Evo Root İşlemi
-
su gune kadar rootluk hiç işim olmadı ama yedeklemem lazım o yüzden rootlamam gerekiyor. ve bu htclerde sistem biraz daha farklıymıs, s-off gibi birşey var, nasıl yapılır nasıl bir yol izlemeliyim, riskleri nelerdir?
-
up
-
hacı, adam on numara anlatmış, buradan işlemleri takip edersen başarırsın ama bazen hata veriyo tamamen brick olma durumu var ...
http://forum.donanimhaber.com/m_59855441/tm.htm -
brick olursa intihar ederim hocam. kolay aldığım bir telefon değil çünkü :S aslında roota cok ihtiyacım yok ama sadece titaium backup programı için root istiyorum. sürekli uygulama denediğim için telefon cok kasıntı oluyor basıyorum formatı ama oyun saveleri gidiyor buda rahatsız ediyor.
-
bir de brickin geri dönüşümü var mı? servisle falan?
-
brick olan cihazlara jtag yapılıyor ama cihaz komple sökülüyor bence çok çok elzem değilse hiç bulaşma yada prof birine yaptır...
-
Telefonun genel yedeği zaten google hesabına yedeklenmiyor mu ? Otomatik yedeklemeyi aç.
-
yoo sadece ayarları yedekliyor sanırım. normal bir yedekleme programı ile (app backup) sadece .apkları çekebiliyorum. Angry bird gibi oyumların savelerini almıyor.
-
Ya bu uygulamaların save dosyalarını yedekleyen bir program vardı ama root gerektirmiyordu. Ama ihtiyaç olmadı diye ismini not etmemişim biyere. Hatırlarsam yazarım.
Titanium back-up herşeyi yedekliyor doğrudur, kullandım. Ancak root gerektiriyor. diğerini hatırlarsam paylaşıcam hocam
-
opusdei bunu yazdı
Ya bu uygulamaların save dosyalarını yedekleyen bir program vardı ama root gerektirmiyordu. Ama ihtiyaç olmadı diye ismini not etmemişim biyere. Hatırlarsam yazarım.
Titanium back-up herşeyi yedekliyor doğrudur, kullandım. Ancak root gerektiriyor. diğerini hatırlarsam paylaşıcam hocam
ha cok dua ederim valla :D beklemedeyim hocam
-
edit: bu değildi yaa
opusdei tarafından 22/Eyl/12 18:39 tarihinde düzenlenmiştir