folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder HTC Rezaleti Ve Garanti Çalışanları Hakkında.

HTC Rezaleti Ve Garanti Çalışanları Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Merhaba Arkadaşlar . Ekim ayında Htc One x telefon aldım.Telefon gayet iyi hoş derken 1 hafta sonra hiç birşey yokken telefonun ekranı gitti.Görüntü yok neyse gittim servise verdim düşürdünüzmü dediler tabi ki hayır birden bire oldu falan .neyse aldılar abi telefonu dediler 30 40 iş günü içerisinde size yapılır teslim edilir eyw.Geçiçi telefonda vermediler ellerinde kalmamışmış falan neyse 1 ay sonra aldım telefonu işte telefonun parçaları tam yerine oturmamışmı  falan dediler. Tam anlayamadım .Neyse tekrar 3-4 gün kullandım hop yine görüntü gitti tekrar verdim şuan hala garantide samsungun dandik bi tel verdiler allah razı olsun.Şimdi size diyeceğim şu bu ibnelere ne yapabilirim ? Belliki telefonun anası sikildi 2 kez servise girdi.Kullanalı 1 hafta oldu olmadı. Ne gibi bir yol izlemeyelim ? Telefonun Sıfırını talep edebilirmiyim.

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı

Belli bir standardı var diye biliyordum o durumlardan sonra yeni bir cihaz vermek zorundalar bi araştırırsan ne demek istediğimi bulursun fazla açıklayıcı olamadım :)

şikayetvardan baktım hoca 8 kez tamire giden telefon var talep açmış yenisini istiyorum diye ilgilenmemişler bile bizim işte yalan olacak gibi tüketici mahkemesine falan şikayet edebiliyormuyuz ? nasıldır bu işin yolu yordamı .

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

senin elinde servis e gittiğine hangi tarite gittiğine dair bir kağıt varsa bekle tekrar servisten gelsin sonra yenisini isteme hakkın var vermedilermi tüketici mahkemesine elindeki belgelerle git

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    juniourfalcon bunu yazdı

senin elinde servis e gittiğine hangi tarite gittiğine dair bir kağıt varsa bekle tekrar servisten gelsin sonra yenisini isteme hakkın var vermedilermi tüketici mahkemesine elindeki belgelerle git

var hocam 1 tane var 2.cisini bekliyorum hala çıkmadı 3 hafta geçti ne yapıyorlarsa artık telefonu baştan mı imal ediyorlar

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    hocam sen böyle gel htc ve teleservice hakkında uzman murit piradomim seninle ilgilenecektir ;)))

www.tahribat.com/Forum-Onaylanmis-Tuketici-Hakem-Heyeti-Kararina-Red-Teleservice-187856/

şaka bir yana pira. epey süründüğü için artık uzman oldu sende sürünme onun gibi ;)

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Yandik amk dun verdim bende htc butterfly i servise. 

Baklm nolacak.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Htc şikayet konusunda baya master yapmış.Bknz : http://www.sikayetvar.com/firma/detay/htc

Ignorance is bliss.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

30 40 iş günü nedir amk ?

benim bildiğim 21 gün olması lazım..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Htc şikayet konusunda baya master yapmış.Bknz : http://www.sikayetvar.com/firma/detay/htc

bakıyorumda çok komikler ya, adam 8 kez garantiye cihaz yollamış ,abi adam öküz olsa bi garanti formunu açar okur yada nete yazar ne bilim 8 kez garantiye gitti lan ne iş ,değişim yada iade yokmu der.

hocam senin soruna gelince garanti firması umarım teleservice değildir, ibnenin evlatları süründürüyo resmen .. 

sakın ola sana yolladıkları tamir formlarını atma, aynı arıza tekrarlaması halinde (sanıyorum ilk yılı daha cihazın) hemen tüketici heyetine başvur ve kesinlikle değişim değil iade al. çünkü sana değişimde kakalayacakları telefon seninki gibi değişim verdikleri teli tamir edip dışını temizleyip batarya olarak eski telinin bataryasını takacak bide arka kapak eski telinin olacak şekilde iticekler..

ama değişim bile kafi yeter sıkıldım dersen , htc yi ara direk durumu anlat tamir edemiyorlar durum stabil değişim istiyorum de 10gün içinde değerlendirip dönüş yapıyorlar. Benim cihaz için htc değişim yapalım demiş 5.garantiye gidişinde ama heyetteki görevli değişim kabul etme sıkıntı devam ediyorsa paranı almak için bekle bidaha arızalanır nasılsa demişti :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gestapo26
    gestapo26's avatar
    Erkek

eğer servis 21 iş günü içinde cihazı teslim etmesse hemen tüketici hakem heyetine git ücret iadesi talep et en geç 1 ay içinde sonuçlanır ve parasını alırsın 

sen vaktinden sonra gelen sevdalı bir çiçeksin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bi arastir cihazi aldiktan sonra ilk 7 gun icinde yada 1 ay icinde arizalanirsa sifirini vermek zorundalar yeniden.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 1972 Toplam Mesaj: 18