Http://G.Asdafdgfgf.Com/Ads.Js Bu Nedir?
-
Arkadaşlar bu Saldırılar delirtiyor beni.. AVG ile silmeyi başardım fakat bilgisayar kapıp açınca internete bağlanırken sayfaya tıkladığımda Tekrar salrıdı geliyor ve AntiARP yazılıı kapanıyor..
Saldıran alet..
Sayıkes saldıryor ve sayısız kez sonlandırmama rağmen geri geliyor.. İşin en kötü yanı AntiARP yi kapatıyor olması..
Yardımlarınızı Bekliyorum..
----------------------------------------
Ayrıca Neden başlangıçta 2 adet anti arp gözüküyor ve bu Boş olan zamazingo nedir??

-
arkadasım avast pro yukle(pro olsun) sonra onun web kalkanından o uyarı sacma adresli olan siteyi engelle daha uyarı vermez fakatttt web sayfalarında duzen bozuklugu oluyo o koyuyo mesela facebok sola dayanıyor silmesinin yolunu hala bulamadım
-
Bu konudan bende zarar görenler arasında yer alıyordum; fakat..
Kendi çözümünü kendin üretinceye kadar.
Arkadaşlar; bu ağ üzerinden sürekli yayılan nalet bir kurtçuk (: ama, akıl akıldan üstündür. En azından şuan için nalet olası şeyden kurtuldum..
Şimdi ilk önce başlat > çalıştır > msconfig yazın ve başlangıç sekmesine gelin;
bu sekmeden sadece "işinize yarar" programları seçin.http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/HiJackThis_v2.exe adresinden; Hijack'i indirin;
Bununla sisteminizi taratın! Dikkat; burada biraz bilgili olmanız lazım. Temp'li bişhiler var, onları kaldırın..
Sonraa; bilgisayar'ımın üstünde sağ tıklayın, yönet'e girin; kullanıcı hesaplarından Guest harici üzerinde X olan hesapları kaldırın.
Masaüstünde sağ tıklayın, hani bu ekran'ın arkaplan'ı değiştirdiğimiz kısım varya; oraya gelin. Masaüstünü özelleştir'e girin; web sekmesine bakın. birşey seçili ise onu kaldırın.
Ve son olarak; ağ bağlantılarım > özelliklere gidip, yerel / kablosuz ağ bağlantısı özelliklerinden güvenlik duvarı ayarlarına girin; "özel durumlara izin verme" seçeneğini aktif edin.
Ve şuan için bitti. sonra Ctrl + alt + del yapın; görev yöneticisinden bilgisayarı kapat'a gelin; bu arada hızlı reset atıcamız için; ctrl tuşuna basılı tutun ve yeniden başlatı seçip bilgisayarı şak diye yeniden başlatın..
PC'niz geldiğinde dikkat!
Hijack ile tekrar taratın. Sonra explorer'i acin. Bi siteye girin (: Facebook tercih sebebidir. Facebook ortada degilde; sola dayali cikiyorsa nalet olasi pislik kurt hala pc'nizde fingirdiyordur.. -
Merhaba,
Arp veri göndermek için IP adresinin mac adresini çözümlemeye yarayan protokoldür.Arp paketleri taklit edilerek saldırgan kendi makinasına verileri yönlendirebilir.
Saldırgan ARP poisoning yaparak iki bilgisayar arasındaki trafiğin ortasına geçebilir.
Sniffing ve korunma yöntemlerini anlatan güzel bir makale okumanızı öneririm ;
http://www.cehturkiye.com/index.php/2008/06/28/sniffing-ve-korunma-yollari/sniffing-ve-korunma-yollari.html -
Direk Modeme Yapılan Saldırı Türüdür... Zannedersem, Mantıken Konuşuyorum, Başıma Gelmişti, Japon bişeyler Geliyor, Explorer Kullandırtmıyordum Korkudan, Kendini Explorere Yazdırıyor. Format sonrası Takrar Geliyordu, Dosyalarda Felan bulunamıyordu. Dışarda Bir Yerlerde Olan bir Virüs Olmalıydı.
Modem Virüsü Yayan Saldırgana Tanımlanmış Olmalıydı. Format sonrası O Yüzden Ağıma Tekrar Bulaşıyor Olmalıydı. Modemin FireWal Devreye Soktum. Giriş Name Şifreyi Değiştirdim Saldırı Kesildi...
Şayet Sizinde Modeminiz Virüs Tarafından Tanımlanmış ise Bu Yöntem Çözüm olabilir.