Http://Www.Keyodemeleri.Com/ Herhangi Bir Bilgisi Olan Varmı ?
-
ya bu site kapalı acaba ne zaman acılcağı ile iligili bir bilgisi olan var mı babamın bir işi war banada anlatmıyor bu sitenin açılmasını beklıyor..bu site ile ilgili bilgisi olan var mı acaba ?
-
bilmem kaç sene önce maaşlardan kesilen konut edindirme bişeyi olması lazım geri ödencekti
bnm baba da alıcak ama bilmiom
-
ne zaman açılır bura ya :( hçi mi bilen yok :(
-
miktarlar kesinleşince.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------miktarlar kesinleşince.
-----------------------------nasıl yani :( siteyle ilgili hiç bir şey bilmıyom peder zorluyyor acılcak acılcak bu gün acılcaktı bir bak die :d
-
he lan benim babamda bekliyor bunu 2 defa falana erteledilerdi son durumu bilmiyorum
-
yaw bizimkide rahat bırakmıyor, 2 de 1 key için bak deyip duruyor her Allah'ın günü. 7 temmuzda ödenmeye başlanacak yazıyordu. ziraat.com.tr ye tc kimlik no girilip öğrenilecek diyorlardı ama ziraat.com.tr de öyle bişi bulamadım. bu arada o domain muhtemelen sıradan biri tarafından açılmıştır. bu tür resmi şeyler için siteler genelde .com olmaz
-
hocam aynısını gecen gun araştırayım dedım bır sike rastlayamadım bende arıyorum su an bulursam hemen pm atarım sana tmm ;)
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------hocam aynısını gecen gun araştırayım dedım bır sike rastlayamadım bende arıyorum su an bulursam hemen pm atarım sana tmm ;)
-----------------------------pm atma buraya yaz ;)
-
agalar bende bulamıorum bulan varmı bunun sitesini para gelirse bi kısmına evin evladı olarak el koyacağımda mühim o yüzden biraz :|
-
key midir crack midir patch midir her neyse açıklansında bi an önce bizde yolumuzu bulalım ;)
bende bi halta rastlamadım hocalar