Http://Www.Keyodemeleri.Com/ Herhangi Bir Bilgisi Olan Varmı ?
-
haberlerde dün internette listeler açıklandı fln demi$ ama resmi gazetenin altını üstüne getirdm yok :/ ziraat bankasının sitesinde de yok.. bence kesin açıklanınca haberler flaş feln geçer :)
-
hacılar daha belli olamadı malesef işi herkes birbirinin üstüne atıyo :)
-
bu konu hakkında medyada 14453645 kere haber çıksa dahi sonuç olarak daha listeler bile açıklanmadı, açıklansa da ne kadar güvenilir olacak bu listeler tartışılır. 8 milyon kişinin kaydı olacakmış, arada hesaplanmayanlar hak edip de adı çıkmayanlar çoğunlukta olacak ve bu durumda yüzbinlerce dava açılacak, biton iş evet işleri kolay değil zaman alır fakat medyanın onlarca haber yapıp da ortada listenin bile olmaması düşündürücü :S
-
Akadaşlar bizim peder de başımın etini yiyor ancak ortada ödenecek bir para var devlet bu yarın diye sürekli erteliyor. kaç kez haberlere konu oldu KEY ler ödeniyor diye ama benim takip ettiğim kadarıyla 2 kez falan ödemesi ertelendi.ne zaman ödeneceğini tam anlamıyla bilen yoktur.en doğru cevabı Ziraat Bankasına gidip TC no ile başvurup alınacak miktar öğrenilebilir.
-
başlıgı keyloggermadeni diye okuyom dedim noluyo amk :D
-
ebulmadi bunu yazdı:
-----------------------------Akadaşlar bizim peder de başımın etini yiyor ancak ortada ödenecek bir para var devlet bu yarın diye sürekli erteliyor. kaç kez haberlere konu oldu KEY ler ödeniyor diye ama benim takip ettiğim kadarıyla 2 kez falan ödemesi ertelendi.ne zaman ödeneceğini tam anlamıyla bilen yoktur.en doğru cevabı Ziraat Bankasına gidip TC no ile başvurup alınacak miktar öğrenilebilir.
-----------------------------
aynen babam sorup duruyor, netle ilgili işi düştü ya başımın etni yiyor tabi :) Açıklansa da kurtulsak. -
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------yaw bizimkide rahat bırakmıyor, 2 de 1 key için bak deyip duruyor her Allah'ın günü. 7 temmuzda ödenmeye başlanacak yazıyordu. ziraat.com.tr ye tc kimlik no girilip öğrenilecek diyorlardı ama ziraat.com.tr de öyle bişi bulamadım. bu arada o domain muhtemelen sıradan biri tarafından açılmıştır. bu tür resmi şeyler için siteler genelde .com olmaz
-----------------------------
key edinme başkanı açıklama yaptı merak etmeyin. ben gördüm tv den işte bu site den açıklanacak die. o günden beri babam saat başı lan bi daha bak... ne kadar çok erken açılsa o kadar çok erken kurtulacaksın bu küçük evden diyor :) bende hep bakıyorm wala :D .... biran önce açılsada kurtulsam şu evden :D