Huawei Mate 9 - İphone 7 Plus'tan Hızlı Telefon
-
https://www.youtube.com/watch?v=7zNFTELiFKk
6 inç ekranıyla Huawei aşmış kendini. Romun donanım ile uyumu şahane. Ne yazık ki ülkemizde resmi olarak satışı yok. Kirin işlemci hakkını vermiş.
-
Her zaman dedim Android dünyasının yeni lideri Huawei'dir diye ve şuan Huawei kullanan biri olarak bunu onayliyorum da. Hem Mate 9'u hem de P9/Plus'u şiddetle öneririm.
-
Huwaei aldı yürüdü hocam. LG ve Sony kronik sorunlarıyla uğraşa dursun.
-
kendi iphone 7 telefonumu videodakiyle aynı anda açtım hepsinden önce açıldı ..
-
pil olayında da Huawei önde
sanırım sonraki telefonun iphone yada huawei olacak değiştireceğim zaman ikisi arasında tercih yapacağım
-
Iphone hafızası full'a yakın dolu ise geç açılır huawei mate güzel telefon ama android gerçektende ilk zamanları güzel sonraları şişme yapıyor. Huawei menü geçişlerinde zamanla şişiyor bence. F/p cihazları tabikide.
-
-
Huawei akıllılık yapıp 1080p ekran kullanmış. Daha yüksek çözünürlüklü ekran koysaydı cihazı boğacaktı.
Bu arada iOS ile Android'i multitasking açısından karşılaştırmak yanlış. iOS'un multitasking anlayışı farklı.
Apple son iOS güncellemelerinde iyice saçmaladı. Durmadan emoji paketi ekliyorlar güncelleme diye millete sunuyorlar. Gelen özellik ve değişikliklere bakıyorsun iPhone 7 için.
Apple böyle değildi bi haller oldu.
-
Xiaomi yada Meizu yerine Huawei tercih etmek daha doğru görünüyor.
-
Donanımhaberde muhabbeti geçen bi amca vardı sokuyordu TR ye ama parçalara ayırıp yolluyordu galiba.
Bu amca nasıl yolluyor bilmiyorum sormadım isteyen sorabilir
İstanbulda local service var yazmış ama Türkiyeden alacaklar Türkiye adresini değil EU adresi versin yazmış. Bi konuda daha muhabbeti dönmüştü galiba biriside bulgaristana yollayıp oradan buraya yolluyor diye.
-
Huawei samsung u sollasın geçsin artık ancak VR desteği vermek istediği zaman huawei de mıke mıke önce 2k sonra 4k ekrana geçmek zorunda kalacak.
Şuanda android tarafında en stabil en performanslı cihazlar ve tasarımı da oldukça iyi malzeme kalitesi tatminkar cihazlar huawei nin cihazları.
örnek huawei watch bence en iyi tasarımlı smart watch.
http://consumer.huawei.com/en/wearables/features/huawei-watch.htm
IN HARMONY WITH ANDROID™ AND IOS™* yani ios ve android desteğinin oldugunu da belirtelim.