Huawei Mate 9 - İphone 7 Plus'tan Hızlı Telefon
-
Florenzi bunu yazdıNomm bunu yazdıFlorenzi bunu yazdıNomm bunu yazdı
P9 mu Mate 9 mu ?
Aradigin özellikler nedir?
P9>>> 1080x1920 pix, 5.2 inc, Ips, Alüminyum-Gorilla Glass 3, 424 ppi, Arm Mali-T880 Mp4, 144 gr, Kirin 955, 3 Gb ram, Li-Polymer, 3000 mAh, 32Gb, Flas Acik Kamera Cekimi, Flas Kapali Kamera Cekimi
Mate 9>>> 1080x1920 pix, 5.9 inc, Ips, Alüminyum, 373 ppi, Arm Mali-G71 Mp8, 190 gr, Kirin 960, 4 Gb ram, Li-Ion, 4000 mAh, 64Gb, Flas Acik Kamera Cekimi, Flas Kapali Kamera Cekimi
Bana sorarsan P9
O zaman P9 alırım, Android Nougat a geçti mi iki telefon da ? Son güncellemeyi aldılar mı biliyor musun?
Bence de al P9. Ancak son güncellemeleri aldilar mi bilmiyorum. Bende Mate S var. Mesela bana Nougat gelmiyormus. Ancak pek önemsemiyorum cünkü Huawei'nin romu olan Emui 5.0'e gelecek olan güncelleme bana yeterli olacaktir. Bu arada Mate S'i de öneririm sana. P9'dan sonraki en iyi tasarima sahip Android telefon bence. Özellikle ince yapisindan dolayi.
Hocam P9 telefonu aldım. Birşey soracağım androide yabancıyım şuan uygulamaları SD Karta nasıl taşıyacağım?
-
SD karta uygulama kurma olayı stabil değil. Android 7 ile tüm telefonlara gelmesine rağmen çoğu marka bunu yazılımla kapatıyor.
Kaldı ki P9'da 32 GB hafıza var. Bence gayet yeterli. Çekilen fotoğraf ve videolarıda hafıza kartına atarsın olay tamam.
-
Hocam şarj kamera arayüz bilgi verirmisin ?
-
Ziraatci bunu yazdı
Hocam şarj kamera arayüz bilgi verirmisin ?
Arayüz iphone un aynısı kardeşim ve uygulamalar yüklenince iphone gibi boş sayfalara yükleniyor, samsung daki uygulamaların olduğu bir sayfa yok yani o bakıma güzel aynı iphone daki gibi uygulamanın üstüne basınca kaldır dediğinde telefondan siliyor :)
Şarjı deneme fırsatım henüz olmadı, kamerasınıda hakeza pek deneyemedim fotoğraf çekimleri hoş beğendim. Pek kurcalayamadım telefonu şuan uygulamaları yükleme aşamasındayım. Bide sd karta taşıma olayını çözmeye çalışıyorum. "Sd karta taşı" diye bi uygulama yükledim onunla deniycem uygulamalarla işim bitsin sonra telefonu detaylıca inceleyeceğim. Lakin parmak okuyucu sensöz hızı dehşet ötesi :D ve sensör kısayolları da öyle harika yapmışlar, sensörden foto çekimi de yapılıyor aklıma gelenler bunlar, uygulamalar arası geçişlere kasma hiç yok 10-15 uygulama açtım ara geçişlerde hiç takılmıyor özellikle oyunlar arası geçişler çok güzel bekleme yada kasılma olmuyor telefonda belki yeni olduğundanda olabilir bilmiyorum şuan
Nomm tarafından 23/Oca/17 15:23 tarihinde düzenlenmiştir -
bugün 17-19.30 arasında #birtaneyetmez hastagi ile bir tane Mate 9 hediye edilecek
-
-
bu adam bu telefonu pek sevmedi :D sürekli pilinden şikayetci
-
Telefon an itibariyle 2.200 lira. Bu fiyata bu telefonu kesinlikle kaçırmayın derim. Pişman etmez.
http://www.hepsiburada.com/huawei-mate-9-ithalatci-garantili-p-HBV000003G0NK
-
mkyb bunu yazdı
Telefon an itibariyle 2.200 lira. Bu fiyata bu telefonu kesinlikle kaçırmayın derim. Pişman etmez.
http://www.hepsiburada.com/huawei-mate-9-ithalatci-garantili-p-HBV000003G0NK
2017 de artık 64gb altı cihaz alınmaz mate9 p9 a göre çok daha iyi seviyede bir telefon.
ama ben huawei alacak olsam allem eder kallem eder p10 alırdım çok iyi makina
-
Huawei p9 lite 2017 den yazıyorum mkyb hocamın önerisi üzerine almıştım çok memnunum güzel makina, yalnız şu markanın yazılışını bi ezberleyemedim gitti her seferinde bi harf eksik :)