Huawei Matebook 14 Alınır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

Macbook çok niyetlendim de bilgisi yoktur müridlerin diye yazmadım. Avukatlık işlerinde UYAP diye kullandığımız bir sistem ve buna bağlı birçok program, uygulama, döküman editörü falan var. Bu programlar bakımından macbook insanın ağzına mıçıyor resmen. O yüzden mecbur macbooktan uzaklaştık. Yoksa gönlümüz ondaydı. Bu aleti alacam gibi sanki işimi görecek :)
    Teşekkür ederim yorumlar için var olun.

uyapla ilgili hangi uygulamayı açamadınız? döküman editörü açılıyor bende.

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

Macbook çok niyetlendim de bilgisi yoktur müridlerin diye yazmadım. Avukatlık işlerinde UYAP diye kullandığımız bir sistem ve buna bağlı birçok program, uygulama, döküman editörü falan var. Bu programlar bakımından macbook insanın ağzına mıçıyor resmen. O yüzden mecbur macbooktan uzaklaştık. Yoksa gönlümüz ondaydı. Bu aleti alacam gibi sanki işimi görecek :)

Benim stajyerde var hocam bi kaç gün aldım karıştırdım. Döküman editöründe elimin alıştığı kısayolların bazıları çalışmıyor. Yazdırma-pdf çevirme mekaniklerinde arıza yapıyor. En basitinden alt+tab mantığı arkadaki sekmelerde gezmeye bile alışamadım. Çıkış yapmak için bile elim sağ üst köşeye gidiyor sinirimi bozdu alet :D

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

elektronik imza uygulaması ayrı bela, udf güncellemesi ayrı bela, her bir şeyi bela, o yüzden sen sen ol macbook alıp windows işletim sistemi kurmak zorunda kalan yargı mensuplarından olma :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

3 tane huawei pc aldık memnun kaldık. Tavsiye ederim. 

Thinkpad X1 carbon çok iyi.. Fiyatı tuzlu ama iyi alet. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

Benim stajyerde var hocam bi kaç gün aldım karıştırdım. Döküman editöründe elimin alıştığı kısayolların bazıları çalışmıyor. Yazdırma-pdf çevirme mekaniklerinde arıza yapıyor. En basitinden alt+tab mantığı arkadaki sekmelerde gezmeye bile alışamadım. Çıkış yapmak için bile elim sağ üst köşeye gidiyor sinirimi bozdu alet :D

hocam ben de başlangıçta zorlanmıştım ancak trackpad ile alt-tab ihtiyacı hissetmemeye başladım. özellikle trackpad ile uygulamalar arası geçiş çok kolay ve rahat.

windowsta ctrl ile kullanılan kısayollar macte genelde command tuşuyla oluyor, control tuşu farklı şeyler yapabiliyor, ctrl p nin döküman editöründe çalışmaması bu editörün mac e göre tasarlanmamasından kaynaklı.

yani sorun macte değil editörü kodlayanda (: ancak kısayollar haricinde hiç problem yaşamadan kullanıyorum ben. command + w ile uygulamaları kapatabiliyorsun genelde. command + q yapınca arkaplanda açık tüm uygulamaları tek seferde kapatıyor. en muazzam kısayol bu bence.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1440 Toplam Mesaj: 16
matebook14