Huawei'nin Amerikan Ambargosu 1 Sene Daha Uzadı
-
parmak iziyle telefon cevaplama
parmak iziyle bildirimleri açma
açma kapama tuşuyla çağrı sonlandırma
ekranın herhangi bir yerinde telefon içi ve çevrimiçi arama alanını açma (yukardan aşağı kaydırarak)
parmağın eklem yeriyle ekran görüntüsü alma
bunlar hangi telefonlarda var huaweiden başka? amk arayüzünde en çok bunları kullanıyorum alışkanlık başka telde yapamıyorum 7 yıllık huawei kullanıcısıyım
-
DJ_Alper bunu yazdı
ekranın herhangi bir yerinde telefon içi ve çevrimiçi arama alanını açma (yukardan aşağı kaydırarak)
bunlar hangi telefonlarda var huaweiden başka? amk arayüzünde en çok bunları kullanıyorum alışkanlık başka telde yapamıyorum 7 yıllık huawei kullanıcısıyım
Parmak iziyle bildirim açma, parmak iziyle cevaplama, telefonda arama alanını açma, parmakla ekran görüntüsü alma bunlar Xiaomilerde standart geliyor.
Açma kapama tuşuyla çağrı sonlandırma ise Android'te zaten yıllardır standart. Geliştirici seçeneklerinden aktif edilebiliyor. Ben her telefonumda aktif ederim. Dalgınlıkla olurda aramayı kapatmam, telefon cebimde millete konuştuklarımı naklen yayın yapmasın.
-
ABD, Brezilya'ya 5G ağını geliştirmek için Çinli Huawei ile anlaşmaması karşılığında 1 milyar dolarlık ticaret avantajı sözü verdi İki ülke arasında ticaret anlaşması salı günü imzalandı.
-
Mate 40 Pro tanıtıldı bugün. Coh hojdur ama banana. Gugıl yok içinde.
-
mkyb bunu yazdı
Mate 40 Pro tanıtıldı bugün. Coh hojdur ama banana. Gugıl yok içinde.
özelliklerine bakmadım ama dış görünüşü müthiş, kamera kısmı özellikle çok havalı
-
mate 40 pro an itibari ile dxo mark da en iyi kameraya sahip cihaz oldu

-
İstediği kadar kameraya önem versinler Google ile arayı düzeltemedikten sonra ÇÖP. Sonradan Google uygulamaları yüklenebiliyor ama Google sürekli açıkları yamalıyor. Sabah bir kalkıyorsun akşam çalışan Play Store çalışmıyor.
Kaldı ki Huawei'nin en büyük hatası kendini Apple sanması. Amiral gemisi fiyatları iPhone ile kapışıyor. Samsung bile yerini bilip sonradan fiyatı düşürüyor.
-
mkyb bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Parmak iziyle bildirim açma, parmak iziyle cevaplama, telefonda arama alanını açma, parmakla ekran görüntüsü alma bunlar Xiaomilerde standart geliyor.
Açma kapama tuşuyla çağrı sonlandırma ise Android'te zaten yıllardır standart. Geliştirici seçeneklerinden aktif edilebiliyor. Ben her telefonumda aktif ederim. Dalgınlıkla olurda aramayı kapatmam, telefon cebimde millete konuştuklarımı naklen yayın yapmasın.
hangi menude xioami de
-
Parmak iziyle bildirim açma her Xiaomi'de yokmuş. Olanlarda şu şekilde yer alıyor.

-
bende operatöre taksitle Huawei alıcam ama barışmalarını bekliyorum : )