Huawei'nin Telefonları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu aralar huawei telefonları araştırıyorum.

ascend p7 veya ascent mate7 güzel cihazlar 

ancak işlemcisini kendisi üretiyormuş herhalde bu firma.

hi silicion diye bir ad altında üretiyorlarmış ascent mate 7 de mesela 2 çekirdek 1.6ghz 2 çekirdek 1.3 ghz +1 çekirdek şeklinde herhalde.

bu hi silicon programlarda oyunlarda uyum sorunu yaşatır mı ? xda forumlarda falan sd kart içeriklerini indirirken hep snapdragon vs diye grplandıryorlardı hi silicon sorun çıkarır mı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Güncelleme konusunda berbat bir firmadır. Ürünü çıkar sonra sattım banane amk modundalar. Bilindik markalardan şaşma.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

dünyanın en büyük 3.telefon üreticisi, türkiye'de iyi isler yapıcaklar. 6-7 aya marketing aktiviteleri baya dikkat ceker..

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

dünyanın en büyük 3.telefon üreticisi, türkiye'de iyi isler yapıcaklar. 6-7 aya marketing aktiviteleri baya dikkat ceker..

bu üçüncüyse ilk ikisi hangisi merak ettim doğrusu 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sence :(

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

ayfon ve  kankisi  uzun samsun :))))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

sence :(

i phone la samsungun arkasına huaweiyi konumlandıramayız hocam neye dayanarak söylüyorsun bunu htc sony lg gibi firmalar varken 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek

hocam ascend p6 kullanıcısıyım.daha 3 hafta önce kitkat geldi sen düşün. oyunlarda pek bi sıkıntıya rastlamadım.mate hakkında ise 6.1 inch faplet olarak geçiyor oldukca buyuk.alan arkadaslarım telefonlarından memnunlar.ama matelere güncelleme gözükmüyor.

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    cihaz kozmetigi kalitesi çok iyi g610 var bende. çok düştü yere ama bir yeri kirilmadi daha. güncelleme gelmiyor hocam benim telefon hala 4.2. birde bendeki kamera pek iyi değil bunlarin dışında kalite
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    nurk bunu yazdı

Aslında direk telefon değil de telekominikasyon ve ağ ürünleri üreticisi diyelim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

P6 kullanmıştım ve telefondan çok ama çok memnun kalmıştım. Ele çok iyi oturuyor. Zaten çok ince olduğu için gayette hoş bir dizaynı var.

Tek tez avantajı aşırı yüklemede ısınıyor ( telefon ince ondan galiba )

Ayrıca adamlar Galatasaray'ın sponsoru oldu. Formasında logosu var. Bence sağlam geliyorlar.

tahref156 tarafından 01/Eki/14 09:17 tarihinde düzenlenmiştir

🥒
Toplam Hit: 2620 Toplam Mesaj: 25