Huawei'nin Telefonları Hakkında
-
arkadaşlar bu aralar huawei telefonları araştırıyorum.
ascend p7 veya ascent mate7 güzel cihazlar
ancak işlemcisini kendisi üretiyormuş herhalde bu firma.
hi silicion diye bir ad altında üretiyorlarmış ascent mate 7 de mesela 2 çekirdek 1.6ghz 2 çekirdek 1.3 ghz +1 çekirdek şeklinde herhalde.
bu hi silicon programlarda oyunlarda uyum sorunu yaşatır mı ? xda forumlarda falan sd kart içeriklerini indirirken hep snapdragon vs diye grplandıryorlardı hi silicon sorun çıkarır mı ?
-
Güncelleme konusunda berbat bir firmadır. Ürünü çıkar sonra sattım banane amk modundalar. Bilindik markalardan şaşma.
-
dünyanın en büyük 3.telefon üreticisi, türkiye'de iyi isler yapıcaklar. 6-7 aya marketing aktiviteleri baya dikkat ceker..
-
nurk bunu yazdı
dünyanın en büyük 3.telefon üreticisi, türkiye'de iyi isler yapıcaklar. 6-7 aya marketing aktiviteleri baya dikkat ceker..
bu üçüncüyse ilk ikisi hangisi merak ettim doğrusu
-
sence :(
-
ayfon ve kankisi uzun samsun :))))
-
nurk bunu yazdı
sence :(
i phone la samsungun arkasına huaweiyi konumlandıramayız hocam neye dayanarak söylüyorsun bunu htc sony lg gibi firmalar varken
-
hocam ascend p6 kullanıcısıyım.daha 3 hafta önce kitkat geldi sen düşün. oyunlarda pek bi sıkıntıya rastlamadım.mate hakkında ise 6.1 inch faplet olarak geçiyor oldukca buyuk.alan arkadaslarım telefonlarından memnunlar.ama matelere güncelleme gözükmüyor.
-
cihaz kozmetigi kalitesi çok iyi g610 var bende. çok düştü yere ama bir yeri kirilmadi daha. güncelleme gelmiyor hocam benim telefon hala 4.2. birde bendeki kamera pek iyi değil bunlarin dışında kalite
-
nurk bunu yazdı
Aslında direk telefon değil de telekominikasyon ve ağ ürünleri üreticisi diyelim.
-
P6 kullanmıştım ve telefondan çok ama çok memnun kalmıştım. Ele çok iyi oturuyor. Zaten çok ince olduğu için gayette hoş bir dizaynı var.
Tek tez avantajı aşırı yüklemede ısınıyor ( telefon ince ondan galiba )
Ayrıca adamlar Galatasaray'ın sponsoru oldu. Formasında logosu var. Bence sağlam geliyorlar.
tahref156 tarafından 01/Eki/14 09:17 tarihinde düzenlenmiştir