Huawei'nin Telefonları Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2 aydır p7 kullanıyorum eşimede önceden s4 lmıştım

s5 ile kafa ölçüşmez ama şunlar var

s4 ün dokunmatik ekranı huawei ye göre daha iyi huawei bazı zaman beni çıldırtıyor oyunlarda felan tabiki hassaslaştırma modunu açmadan kullanıyorum belki açsam düzelir

ama şöyle üstün huawei 

1. bataryası çok iyi gidiyor telefonun tüm sistemi batarya üzerine çalışıyor yani çoğu para verip aldığınız uygulamalar vs bu cihazda standart optimizasyon felan olsun sana uyarıyor xx uygulaması bataryanda çok güç harcıyor hatta miliamper cinsinden nekadar hparcadığını yazıyor

2. performansı bir tık daha iyi s4 den 

3. ısınma olayı s4 e göre çok iyi s4 de 10 dkda aldığım ısınmayı huawei de 1 saatlik yüksek grafikli oyunda alıyorum

4. tasarımı çok iyi ele oturması ve karizması :) siyah tercihimdir :)

bir inceleme videosu çekecemde zaman yok

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

2 aydır p7 kullanıyorum eşimede önceden s4 lmıştım

s5 ile kafa ölçüşmez ama şunlar var

s4 ün dokunmatik ekranı huawei ye göre daha iyi huawei bazı zaman beni çıldırtıyor oyunlarda felan tabiki hassaslaştırma modunu açmadan kullanıyorum belki açsam düzelir

ama şöyle üstün huawei 

1. bataryası çok iyi gidiyor telefonun tüm sistemi batarya üzerine çalışıyor yani çoğu para verip aldığınız uygulamalar vs bu cihazda standart optimizasyon felan olsun sana uyarıyor xx uygulaması bataryanda çok güç harcıyor hatta miliamper cinsinden nekadar hparcadığını yazıyor

2. performansı bir tık daha iyi s4 den 

3. ısınma olayı s4 e göre çok iyi s4 de 10 dkda aldığım ısınmayı huawei de 1 saatlik yüksek grafikli oyunda alıyorum

4. tasarımı çok iyi ele oturması ve karizması :) siyah tercihimdir :)

bir inceleme videosu çekecemde zaman yok

Çeksene abi. O mübarek sesini duyalım :P

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    archille bunu yazdı

hocam ascend p6 kullanıcısıyım.daha 3 hafta önce kitkat geldi sen düşün. oyunlarda pek bi sıkıntıya rastlamadım.mate hakkında ise 6.1 inch faplet olarak geçiyor oldukca buyuk.alan arkadaslarım telefonlarından memnunlar.ama matelere güncelleme gözükmüyor.

Yanlışın var hocam yazın ortalarında geldi kitkat evet işlemcileri HiSilicon fakat Cortex A9 mimarisi üzeirnde mi ney öyle yazıyor cpu-z programında

Ben memnunum hocam sadece ekran kartı powervx diye ekran kartını da kendi yapıyor oda oyunlarda sorun çıkartabiliyor tabi ki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archille
    archille's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı
    archille bunu yazdı

hocam ascend p6 kullanıcısıyım.daha 3 hafta önce kitkat geldi sen düşün. oyunlarda pek bi sıkıntıya rastlamadım.mate hakkında ise 6.1 inch faplet olarak geçiyor oldukca buyuk.alan arkadaslarım telefonlarından memnunlar.ama matelere güncelleme gözükmüyor.

Yanlışın var hocam yazın ortalarında geldi kitkat evet işlemcileri HiSilicon fakat Cortex A9 mimarisi üzeirnde mi ney öyle yazıyor cpu-z programında

Ben memnunum hocam sadece ekran kartı powervx diye ekran kartını da kendi yapıyor oda oyunlarda sorun çıkartabiliyor tabi ki

hocam güncelleme haziranda yurtdışında gelmedimi?benimmi yanlışım var? Türkiye güncellemesi daha geçen ay geldi?

Bırakın artık kendi haline yeter...edit:Artık kendi halinde...
Toplam Hit: 2619 Toplam Mesaj: 25