Hublot F1 King Power Replika Saat
-
Merhaba Beyler
sıfır kutulu Hublot F1 King Power saat satılıktır. ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirler.
tbt ye özel 300 TL dir. kargo bendenbuda orjinal ürünün fiyatıdır.
http://www.chrono24.com.tr/hublot/formula-1-king-power-f1-ceramic--id1818204.htm
-
hocam saygı duyuyorum da .. bi şeyin çakmasını kullanmak biraz daha fazla eziklikmiş gibi geliyor. yani gidersin mesela çarşıda görürsün saat 10 liradır alırsın takarsın bilmessin neyin çakmasınıdır .. ama böyle olunca fiyatı bu kadar bende bunun çakması var direk negatif geliyor
-
hocam şimdi gidip bu siteden hiç kimse hatta türkiyede sayılı kişiler 50 bin tl verip bu saati alabilir. replikalarında kalite farkları var bnde 1. kalite üstelik bu saat orjinalinde de olduğu gibi pilli deil otomatiktir ve camı normal cam deil safir camdır. 10 tl lik olan saatlerde kordonu plastiktir bununki yine orjinalinde olduğu gibi kauçuktur.
-
up
-
Otomatik saat nasıl oluyor orasını anlamadım ?
-
Uh !!! 50.000 liraya saat mi???
Yaw bırak allasen. İhtiyacım/fazladan param olsa 300 lira verebilirim belki ama 50.000 lira bi saate... Yani böle içimden sağlam küfürler etmek geçiyo bu parayı verenlere.
İyi satışlar bu arada.
-
Citizen bunu yazdı
pil yok. kinetik enerjinle çalışıyo hacı.
-
Citizen bunu yazdı
içinde pil kolunu salladıkça şarz oluyo hocam pil değiştirmiyosun hiç
-
off aradığım saat ama fiyat..yine de düşünüyorum hocam
-
SUPERBICO bunu yazdı
hocam replika olmasına rağmen orjinalinden tek farkı kasasıdır. orjinalinde kasası seramiktir. artı sahibinden.comda diğer replikalarına bakarsan daha pahalı olmasına rağmen otomatik değil pillidirler
-
metalkolik bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
hocam replika olmasına rağmen orjinalinden tek farkı kasasıdır. orjinalinde kasası seramiktir. artı sahibinden.comda diğer replikalarına bakarsan daha pahalı olmasına rağmen otomatik değil pillidirler
şu önümdeki 15 günü bi atlatayım hocam da.ürün hep aklımdaydı zaten de du bakalım..