Hublot F1 King Power Replika Saat
-
metalkolik bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
off aradığım saat ama fiyat..yine de düşünüyorum hocam
hocam replika olmasına rağmen orjinalinden tek farkı kasasıdır. orjinalinde kasası seramiktir. artı sahibinden.comda diğer replikalarına bakarsan daha pahalı olmasına rağmen otomatik değil pillidirler
selam.
saatler konusunda bi dönem merak saldım. Saatcilijle ilgili sitelerde bi hayli dolaşmistim
merak ettigim nokta bu replika kopyalarda kasa menşei, kordon filan kalite anlaşılabiliyorda kasa açılmadan mekanizmasinin kaltesi nasil anlasiliyor? kulaga dayamakla oluyor mu ? dişliler, dişşlileri tutan iskelet, disli yataklarinda gevseme filan olaylar nasil anlasilyore ;-) bunlarinda sertifikasi garantisi oluyor mu?
RitmFarbRacourci tarafından 29/Kas/12 22:58 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam ben bildim bileli hep replika saat kullanmıştım bi ara bnde welder vardı bile bilir. pilini değiştirmek için saatçiye gittimde adam içini açtı ve aynen şole dedi "bu replikada olsa kalitesi makinasından anlaşılıyo şuanda milyarlara satılan saatlerdeki mekanizmada bundan farklı deil" demişti. zaten saati elinize alınca kalitesini ağırlığından anlıyosunuz.
-
Bu agir saatleri nasıl kulaniyorlar , dewamli dambilla dolaşıyor gibi.
tercihim gömlek kolu. manşeti altina girebilen antialerjik ; kasasının deriye temasi az olan yaprak tiplu olan saatler. RitmFarbRacourci tarafından 30/Kas/12 00:21 tarihinde düzenlenmiştir -
5Agustos1921 bunu yazdıBu agir saatleri nasıl kulaniyorlar , dewamli dambilla dolaşıyor gibi.
tercihim gömlek kolu. manşeti altina girebilen antialerjik ; kasasının deriye temasi az olan yaprak tiplu olan saatler.ehehe tercih meselesi bnde abartı saatleri severim :)
-
up
-
ürünün yeni fiyatı 250 tl olmuştur.
Toplam Hit: 4732 Toplam Mesaj: 17