Hublot F1 King Power Replika Saat

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    metalkolik bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı

off aradığım saat ama fiyat..yine de düşünüyorum hocam

hocam replika olmasına rağmen orjinalinden tek farkı kasasıdır. orjinalinde kasası seramiktir. artı sahibinden.comda diğer replikalarına bakarsan daha pahalı olmasına rağmen otomatik değil pillidirler

selam.
    saatler konusunda bi dönem merak saldım. Saatcilijle ilgili sitelerde bi hayli dolaşmistim

merak ettigim nokta bu replika kopyalarda kasa menşei, kordon filan kalite anlaşılabiliyorda kasa açılmadan mekanizmasinin kaltesi nasil anlasiliyor? kulaga dayamakla oluyor mu ? dişliler, dişşlileri tutan iskelet, disli yataklarinda gevseme filan olaylar nasil anlasilyore ;-) bunlarinda sertifikasi garantisi oluyor mu?
    RitmFarbRacourci tarafından 29/Kas/12 22:58 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hocam ben bildim bileli hep replika saat kullanmıştım bi ara bnde welder vardı bile bilir. pilini değiştirmek için saatçiye gittimde adam içini açtı ve aynen şole dedi "bu replikada olsa kalitesi makinasından anlaşılıyo şuanda milyarlara satılan saatlerdeki mekanizmada bundan farklı deil" demişti. zaten saati elinize alınca kalitesini ağırlığından anlıyosunuz.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Bu agir saatleri nasıl kulaniyorlar , dewamli dambilla dolaşıyor gibi.
    tercihim gömlek kolu. manşeti altina girebilen antialerjik ; kasasının deriye temasi az olan yaprak tiplu olan saatler. RitmFarbRacourci tarafından 30/Kas/12 00:21 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    Bu agir saatleri nasıl kulaniyorlar , dewamli dambilla dolaşıyor gibi.
    tercihim gömlek kolu. manşeti altina girebilen antialerjik ; kasasının deriye temasi az olan yaprak tiplu olan saatler.

ehehe tercih meselesi bnde abartı saatleri severim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

up

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

ürünün yeni fiyatı 250 tl olmuştur.

Toplam Hit: 4732 Toplam Mesaj: 17