folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hukuk Fakulteleri Hakkında

Hukuk Fakulteleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

Bu sorunun cevabı bu sitede bulunmayacak kadar zor.

Özel üniversiteleride devletide iyi tanıyan birisi lazım sana ki buda genelde rehber öğretmenlerdir.

Burda bilende bilmeyende birşeyler söyler kafan karışır.Bende araştırdım çok karıştı ondan söylüyorum :)

Ama ben senin yerinde olsam iyi bir özel tercih ederdim.Devlet ünileri eski karizmasını yitirdi verdikleri imkanlarda eğitimde özellerin eline su dökemez tabi bu

birazda özele bağlıdır.Arelle marmarayı kıyaslarsan marmara derim.Ama paran varsa git bu puanla bilgi üniversitesinde oku.Bilgide marmarayı 2 ye katlar.Yani

özellere genel olarak bakma hangi özelle marmarayı kıyasladığını belirle önce..

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

rebellisch bunu yazdı:

hukuğun adı var sadece artık benim düşünceme göre bu kadar kontenjan artırılması hayra alamet değil pek

Turkiyede hukuk fakultelerı ogrencı sayılarını artırdılar fakat tr hukuk alanında gelısmekte olan bır ulke o nedenle cok daha fazla hukukcuya ıhtıyac var

sadece baroda 40bin boş avukat var ne ihtiyacı hocam.

Genelde gülen cemaati hukukta ihtiyaç olacak diye tutturur öğrencilere hukuk yazdırıp sızmak için..

onlardan etkilenmiş gibisin.Bunu olumlu veya olumsuz bişey olarak algılama amacım ters birşey söylemek değil.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

hukuk okuma demişsiniz de ne yani işletme okusam farklı mı olucak sonuç? sıralamam 11.100 istersem en iyi ünilerde bile okurum işletmeyi iktisatı ama hukuk okumak istiyorum şimdi açıkçası çok çalışkan birisi olduğumu düşünüyorum kendimi yeteri kadar geliştiririm.ve yani bu memlekette avukat ve doktorda iş bulamayacaksa biz hiç yaşamayalım..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

İlle istanbul demiyorsan uludağ hukuk yaz hocam büyük ihtimal olur. Mükemmel doğa harikası bi kampüsü var.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

Turkiyede hukuk fakultelerı ogrencı sayılarını artırdılar fakat tr hukuk alanında gelısmekte olan bır ulke o nedenle cok daha fazla hukukcuya ıhtıyac var

daha fazla hukukçuya değil, nitelikli hukukçuya ihtiyaç var. açılan her boktan özel üniversiteye hukuğu dayarsan sonra mahkemeler niye böyle karar veriyolar avukatlar niye bu kadar üçkağıtçı, salak, bilgisiz diye yakınırsınız bu boktan üniversitelere kültür veya ticaret üni. de dahil..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Zaten savcı ve hakim alımlarında önce devlet üniversitelerinden mezunlara şans tanıyorlar diye bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilmem

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

Ephesus bunu yazdı:

Zaten savcı ve hakim alımlarında önce devlet üniversitelerinden mezunlara şans tanıyorlar diye bir şey duymuştum ne kadar doğrudur bilmem

yok hocam sınavdan çakarsın yüksek puanı, zaten vakıf üniversitelerinin çoğu dinci tandanslıdır mülakatta hobilerini sorarlar atanırsın savcılığa oldu bitti. ha yazılıda devlet üniversitelerindekiler gibi yüksek alabilirler mi? Hayır.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

HyKo bunu yazdı:

daha fazla hukukçuya değil, nitelikli hukukçuya ihtiyaç var. açılan her boktan özel üniversiteye hukuğu dayarsan sonra mahkemeler niye böyle karar veriyolar avukatlar niye bu kadar üçkağıtçı, salak, bilgisiz diye yakınırsınız bu boktan üniversitelere kültür veya ticaret üni. de dahil..

bana benim puanıma göre dandik olmayan bir üniversite söylermisin? ist ve marmara haricinde

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

MelancholiTr bunu yazdı:

HyKo bunu yazdı:

bana benim puanıma göre dandik olmayan bir üniversite söylermisin? ist ve marmara haricinde

Dediğim gibi uludağ yaz bence hacı. kampüsün yerinden tut her şeyi iyi. 50 kişilik sınıflarda ders veriyordu hukuk fakültesi. Üstelik dil eğitimine de iyi önem veriyorlar.

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 3031 Toplam Mesaj: 20