folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Hukuk Fakültelerinin Hakimlik Savcılık Kazandırma Oranları

Hukuk Fakültelerinin Hakimlik Savcılık Kazandırma Oranları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sandman02
    sandman02's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar 

bu sene hukuğa gidicem hayırlısıyla kafamda bi ton soru işareti var ama en önemlisi bu hukuk fakültelerinin savcı veya hakimlık sınavını kazandırma oranını bulmak istiyorum nette baktım 2007 yılı falan var nerden bulabilirm ya da onerebileceğiniz adını duyduğunuz hukuk var mı başarısı yüksek olan ya da kaliteli eğitimi olan ?

bi de kocaeli hukuğu düşünüyorum git veya gitme diyin bana nedenleriyle beraber :) bi kaç şey duydum kampüs dağda diyolar kocaeli pkk nın yerlerinden biri ev tutsan kiralar yüksek ulaşım kötü  v.s .. bilgisi olan paylaşırsa sevinrim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxcxx
    xxcxx's avatar
    Erkek

Ankara hukukun hakim, savcılık sınavında başarı oranı diğerlerine göre baya yüksek, bunun dışında ist hukuk ve marmara hukuk başta olmak üzere diğer okullar çok nadir, ist veya marmara hukuk 2. öğretim tutuyosa kocaeli yerine çok daha mantıklı.

ben ist hukuktayım bu arada gelirsen yardımcı olurum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ankara Hukuk oranlarının yüksek olmasının iki nedeni var,  birincisi sınavların zor olması bu nedenle öğrencilerin zora alışması,  ikincisi ise zaten oraya giden elemanların potansiyellerinin gidemeyenlerden yüksek olması

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    sandman02 bunu yazdı

s.a arkadaşlar 

bu sene hukuğa gidicem hayırlısıyla kafamda bi ton soru işareti var ama en önemlisi bu hukuk fakültelerinin savcı veya hakimlık sınavını kazandırma oranını bulmak istiyorum nette baktım 2007 yılı falan var nerden bulabilirm ya da onerebileceğiniz adını duyduğunuz hukuk var mı başarısı yüksek olan ya da kaliteli eğitimi olan ?

bi de kocaeli hukuğu düşünüyorum git veya gitme diyin bana nedenleriyle beraber :) bi kaç şey duydum kampüs dağda diyolar kocaeli pkk nın yerlerinden biri ev tutsan kiralar yüksek ulaşım kötü  v.s .. bilgisi olan paylaşırsa sevinrim

ne beklentınız var okulundan bınasından kı ? kocaelidekı kampusu gordum acıkcası bır cok sehırdekı kampusten ıyıdır . 

pkk lı olabılır nedır bu yaftalama olayı ? gıt mersınde oku dıcle hukukta oku ozaman. normal duran adama kımse ılısmıyor kımse bırsey yapmıyor. 

dar beyınlı mallara gore sol goruslu herkes zaten pkk lı . 

oyle bı kazandırma oranı yok . sen önce bı okulunu oku 2 3 sene egıtımını gor . sonra kpss a tarzında bır sınava gırersın osym alır burada cok yuksek alman gerekıyor . 

snav ıkı asmaadan olusuyor yazılı ve sozlu yazılıdan yuksek alman lazım alsanda sozlude ıyı olman lazım . mulakat olayı cok boktan . ek olarka bırde uzerıne 4 ay fılan sanırım su anda bır egıtım goruyorsun.

okulun bı snav kazandırma becerısı yok.unıversıte zaten kımseye bırsey ogretmez senın ılgın vardır sen yonelırsın bu surede . sana ımkan yaratır kısaca . 

@mataramasuko  yazmıs bak . fakat genelde bu tarz sınavlara soru hazırlayanlar osym den olanlar koklu unıversıtelerden genelde ankara oluyor. ama sen devam yok dıye okula gıtmezsen yone ek bırsey alamazsın. 

hepsıne ek olarak okulun pek onemı yok. yalnızca sana yazılı sınavda yuksek puan aldırır belkıde aldırmaz. mulakaet onemlı . mulakattada sorulara dogru cevap verıp vermemn pek onemlı olmuyor.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Bu arada mülakatın önemi sıfır bunu belirtelyim, sağlam torpiliniz varsa ve eğer geri zekalı değilseniz mülakatı geçersiniz, torpiliniz yoksa şansınız da yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

kocaeli üni. ne bir eğitim için gitmiştim aynen dağda abicim dere tepe aşıyorsun gitmek için... kampüs çok büyük şehir merkezi güzel büyük şehir havaso var hakkatten çarşıda üniversitenin sosyal bilimlerini bilmem ama mühendislik eğitimi ve staj imkanı lab. uygu. imkanı çok çok iyi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

her şey mülakatta bitiriyor. kuzenimi sırf ismi özgür diye elemişlerdi 9 yıl önce.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Ankara Üniversitesi- Konya Selçuk Üniversitesi- İstanbul Hukuk- Marmara Hukuk

Errare Humanum Est
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hakim veya savcı olabilmen tamamen mülakata bağlı, sınavı bir şekilde kazanırsın ama mülakatta sağlam torpilin yoksa vali bile yemiyor düşün, malesef geçemezsin çevremde arkadaşlar var ordan biliyorum acayip torpil var aklın durur.

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

torpilsiz hiç mi olmaz.

benim arkadaş hakim oldu. hiç duymadım ondan acaba bana mı söylemedi diye düşündüm

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

AKP li değilsen unut hocam hakimliği savcılığı

ek olarak, yalnızca tc hukuku öğreniceksin. Kanunlar habire değişiyor. Türkiye ye ise ne olucağı bilinmez bugün var yarın yok :D

Avukat olsan 800 tl ile iş başı yapıyorsun :D

Polisliğe falan gir hocam 3binle başlarsın mis gibi. Biraz partide top koştur çevre yap her türlü geçersin polislik sınavlarını

ya da daha uluslarası çapta olan bölümlere gir

torf tarafından 04/Tem/14 15:15 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
Toplam Hit: 6213 Toplam Mesaj: 26