folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Hukuk Fakültelerinin Hakimlik Savcılık Kazandırma Oranları

Hukuk Fakültelerinin Hakimlik Savcılık Kazandırma Oranları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Şuan hukuk kitaplarını yazan adamların çoğu Kültür üniversitesinde bilgin olsun.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sandman02
    sandman02's avatar
    Erkek

abi ben napıyım beynim amcıklandı hakimlik savcılığı sordum hukuktan soğuttunuz :) hani diyelim ki savcı olamadım bi avukat olsam da mı iş yok sizce

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Hocam hukuk oku aç kalmazsın.Yalnız artık avukatlık için de sınav gelecek diyolar. Kültür %100 burslu tutuyosa yapıştır derim. Bu arada hukukta devam zorunluluğu yok haberin olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Ankara hukuktan bi hocam vardi ceza hukuna girerdi. Tam bi psikopatti. Okulun da Türkiyenin en iyisi oldugunu soylerdi bu alanda. Hocaları cok cok iyiymis, sinavlarda da bi o kadar zorluyomuslar.

Bu sene savcılık sınavına girecekti, napti acaba bilmiyorum.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Hocam hukuk oku aç kalmazsın.Yalnız artık avukatlık için de sınav gelecek diyolar. Kültür %100 burslu tutuyosa yapıştır derim. Bu arada hukukta devam zorunluluğu yok haberin olsun.

Hayırdır kültürden komisyon mu alıyon :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

tvde bir çocuk "hukuk için hangi üniversite iyi" diye bir uzmana sordu.

uzman hiç fark etmez. çünkü hukuk okulda değil mahkemede öğrenilir. hapisaneye birkaç girmiş kişi bile öğrencilerden daha iyi hukuk bilir demişti.

yani fark etmez şehir seç.

hakimliğe gelincede milletin dediği gibi torpilsiz olmuyorsa boşver.

adaletsizlik yapan kişi nasıl adalet sağlar o kısmını merak ediyorum

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

dostum sen kendini geliştirdikten sonra hangi üniversitede ne okuduğunun çok bir önemi yok hukuka ilgi alakan yoksa geçmişteki yargılamaları incelemekten sıkılıyorsan kanun yönetmelik vs okumaktan gına geliyorsa hangi üniversiteye gidersen git bişey olmaz...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Hayırdır kültürden komisyon mu alıyon :) 

Yok hocam yeğeni de yolladık. :-)

Bu arada yabancı dil yap hukuk okursan çok kral para kazanırsın yabancı bi hukuk bürosuna girersen.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sandman02
    sandman02's avatar
    Erkek

tamam hukuk farketmiyo peki şehir olarak kocaelini tavsiye eder misiniz ulaşım nasıl fotolarda iskele falan baya güzel duruyo turizm etkinlikleri falan yapılıyomuş onlara ulaşım nasıldır akşam arkadşalarla oturacağım mekanları rahat rahat bulabilr miyim hocalar ?

bi de 1+1 ev tutmayı düşünüyorum kaç civarında oynar fiyatlardan haberi olan varsa paylaşırsa sevinirim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Merhaba hocam,

Kocaeli Üniversitesi ile ilgili bir kaç şey duymuşsunuz ama ben doğma büyüme Kocaelili olarak biraz bilgi vereyim:

Kocaeli Üniversitesi Pkk'lı mı?

Kocaeli Üniversitesi kesinlikle pkk'lı değildir.Lice'de pkk yandaşlarını anmak için toplanmaya çalışanlar burada da toplanmaya çalışmıştır ve derslerini çok çok iyi bir şekilde almışlardır.Haberlerde camları kırdılar,sıraları fırlattılar,işgal ettiler diye geçen o kısmın aslını bana orada güvenlik olarak çalışan bir tanıdığım söyledi:Biz yerlerimizde beklerken kendi dersliklerinde bir şeyler atıp ses çıkarmaya çalıştırlar ve burası bizimdir,işgal ediyoruz,burada işgal var vb. sloganlar ile seslerini duyurmaya çalıştılar.Kesinlikle ilk başlarda müdahale yoktur ve üzerine sandalye atılan güvenlik dahi bir şey yapmamıştır...Gençler,arkadaşlar,yapmayın ! Diye uyarılara rağmen halen üzerimize taşlar atılınca müdahale ettik ve kısa süre içinde sadece gelen polisin olay çıkaranları okuldan toplaması kaldı..." 20 kişi üniversite'yi işgal ettik diyor ve karşılarında en az 50 tane özel güvenlik personeli var sence orada sayısal olarak işgal olur mu? Güvenlik biraz sertleşince hemen yakalıyor, o 20 eleman şimdi  2 dönem boyunca uzaklaştırma aldılar.Olayların çıkış yeri İletişim Fakültesi'dir. Hukuk Fakültesi ile alakası yoktur ve bizzat sille tokat yakalanmışlardır.

Not tarafından 04/Tem/14 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
Toplam Hit: 6217 Toplam Mesaj: 26