Hukuk Fakültesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    9 eylülden uzak durmanı tavsiye ederim çok cins hocaları var. 9 eylülde harcayacağın eforla bütlere kalacağına başka fakültelerde yüksek puanlar alıp geçmenin keyfine bakabilirsin. (kız arkadaşım okuyor ordan biliyorum daha bugün 100le geçtiği bir dersten  büt listesinde adını görmüş komediye bak)

:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------
    9 eylülden uzak durmanı tavsiye ederim çok cins hocaları var. 9 eylülde harcayacağın eforla bütlere kalacağına başka fakültelerde yüksek puanlar alıp geçmenin keyfine bakabilirsin. (kız arkadaşım okuyor ordan biliyorum daha bugün 100le geçtiği bir dersten  büt listesinde adını görmüş komediye bak)

Hadi ya.O zaman İstanbul'u araştırayım ben bi.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi yeni konu açmayayım dedim bende :|

Boğaziçi İşletme istiyordum tutmuyor görünen. Galatasaray İşletme ya da Uluslararası İlişkiler düşünüyorum ama fransızca olması falan biraz düşünmeme sebep oluyor. ayrıca kampüsü falan boğaz kenarı olması hariç tırtmış falan fıstık? Odtü İşletme falan gelir ama İstanbul dışı okumayı düşünmüyorum. Yani ne yapayım Odtü'ye mi gideyim (ama harbi İstanbul dışı istemiyorum) yoksa Galatasarayı tavsiye eder misiniz? Bir yıl Fransızca hazırlık yeterli olur mu? Fransızca olması dezavantaj mı olur avantaj mı? Tavsiye eder misiniz? Yoksa gelecek sene tekrar mı gireyim? Gelecek sene tekrar girsem boğaziçine gideceğime inanıyorum. Bu sene Lys ye adam gibi çalışmadım. Matta integrale bakmadan girdim. Edebiyatta Cumhuriyet dönemini bir kez olsun okumadım. :| Ygs den sonra 1 ay sonuçlar açıklanana kadar çalışmadım, mat sınavından önceki iki haftayı batak oynamakla geçirdim yine de bu puanı aldım(alacam) ona göre de yorum yapın :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ankara   savcı ve hakim çıkarır , istanbul ise avukat çıkarır buna göre seçimini yap derim :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

MbK bunu yazdı:

ankara   savcı ve hakim çıkarır , istanbul ise avukat çıkarır buna göre seçimini yap derim :-)

O var işte avukat olarak kalmak istemiyorum ben. :/ ne yapsak ki.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

gaziyi düşündün mü?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

barcamanu bunu yazdı:

MbK bunu yazdı:

O var işte avukat olarak kalmak istemiyorum ben. :/ ne yapsak ki.

Yok yok sen merak etme, İstanbul'dan da savcı ve hakim çıkar. Ben de özel bi üniversitede hukuk okuyorum, geçen yıl 454 puanla yerleştim. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa buradayım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:

gaziyi düşündün mü?

Aslında şu an geçen seneki puanlara göre orası geliyor ama siyasi yönü biraz fazla diye duydum orayı o yüzden istemiyorum.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

barcamanu bunu yazdı:

mataramasuko bunu yazdı:

gaziyi düşündün mü?

Aslında şu an geçen seneki puanlara göre orası geliyor ama siyasi yönü biraz fazla diye duydum orayı o yüzden istemiyorum.

saydıkların içinde siyasi yönü en az olan gazi hukuktur.(gazinin diğer bölümlerinden bahsetmiyorum) 

ankara hukuk siyasi olarak berbat bir yer istanbulda öyle.utanmasalar pkk afişi asacaklar.gaziye git hiç bir hareket yok lise gibi :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

eğitimi bilmem de 9 eylül için genelde iyi konuşmuyolar

tabi izmiri düşünürsek ben kesinlikle 9 eylül derdim lakin izmir sevdan yoksa ve paran varsa istanbul'da yaşayabilirim diyosan istanbul sanki daha faydalı olur

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 3957 Toplam Mesaj: 30