Hukuk Soru-Cevap Bölümü Tanıtımı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Savunma amaçlı kullanılan biber gazının cezası varmı?
+
Sitede üyelik anlaşmasında yasa dışı paylaşım yasak dediysek üyede paylaşım yaptıysa bundan site sahibi sorumlu tutulabilirmi(tutulurda ben yinede soram dedim;))
+
Birisi yolumu kesse bende onu hastaneye göndersem müdafa olarakmı algılanır
aklıma geldikçe sorarım yandın sen :)=
-----------------------------Hocam soruları burada sormuyoruz,yeni başlık açıp "Meşru Müdafaa" (bilinen haliyle Nefsi Müdafaa ya da Yasal savunma,seç birini) diye sorarsan bölüme giren biri de kolayca fark eder,eğer bu soruyu soracaksa sormaz,kolaylık olur..
Bu başlık bölümün duyurusu sadece, "oooo hayırlı olsun" , "bak çok iyi oldu" , "amaaan ne gerek vardı" gibi etki-tepki cevaplarını buraya yazalım : )
-
Süper ya harika very beatiful :)=
-
oo isim olarak sitede zaten nam salmistin... bolumle zirve yaparsin... guzel olmus basarilar dilerim.. umarim arkadaslarin isleri adliyelere pek dusmez..
-
Vukuat bölümü ve hukuk bölümü.Eylem öncesi hukuki inceleme ve eylem sonrası hukuki yardım şeklinde sapıkça şeyler için kullanılmazsa güzel olabilir.
-
hayırlı olsun işe yarayacak bölüm
((karatahta ya allah kolaylık versin))
-
hayırlı olsun :) iyi akıl etmişsiniz...
şöyle bir sorum olsun örneğin başkasının yaptığı template veya web sitesini (scripti) veya tasarımını çalar kullanırsak ne kadar ceza yiyoruz + üzerinde oynama yapılsa ceza yememe imkanı varmı ?
örneğin benim tasarımım veya scriptimi çalan kişiye nasıl bir yaptırım uygulayabilirim acaba ?
birde bu alperin sorusundan esinlenerek nunchaku(mançıka) ve elektro şok aletleri gibi aletlerin taşınmasının cezası varmı acaba ?
-
hacı bende soruyum hazır konusu varken :)
2 sene önce olaylı bjk Ankaragücü maçında içeri alındık 60 kişi kadar :)
sonra ifademizi falan aldılar işte 12 saat sonra falan serbest bıraktılar...Şimdi orda biz kamu malına zarar vermiş olarak görünüyoduk bu bizim sicilimize falan bi yerlerimze işlenmişmidir :)
-
Tarikatimize hayirli ugurlu olsun.Karatahta hocam saygilar.
-
İlk günden bu kadar soru olduguna göre işin baya zor. kolay gelsın
-
edito :) hayırlı uğurlu olsun.