folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hukukçular Yardım Edermisiniz Can Sıkıcı Bir Durum

Hukukçular Yardım Edermisiniz Can Sıkıcı Bir Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Hakkımda kaçak elektrik kullanımdan dolayı Tedaş dava açmıştı ve o kadar inkara rağmen davayı kaybettim

neyse bugün eve tebligat gelmiş tedaşın avukatından xxx sayılı karar gereğince 1.000 Tl avukatlık ücretine hükmedilmiştir

7 gün içerisinde borcunuzu ödemediğiniz taktirde sözkonusu borca icra takip masrafları vs.... tahsil edilecektir

şimdi burdaki masraf keyfimidir(avukatın insiyatifinemi kalmış) 1000 lira uzlaşma yolu ile düşürelebilirmi

olduki ödeme gücüm yok süre istenebilirmi (2-3 ay mesela)

lütfen bilenler cvp yazsın

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

çevremdekilerin çoğu icralık. çoğu da öyle bir noktaya gelmiş ki "dünya skine minare gtüne" moduna geçmişler. haciz yüzünden içerde yatmazsınız. aynı şekilde ödeme gücün yoksa haciz gelir. ne varsa alır götürürler. hapiste yatma durumu olmadığı için sabıka, mabıka'da işlemez.

diyeceğim o'dur ki. borcun borçtur. eğer sen de "koy gtüne gitsin" duyarlılığında yaşıyorsan en fazla borç birikir veya icraya gelirler. ama avukat, icra memuru, borç denince beyninden vurulmuşa dönüyorsan bir an önce avukatla uzlaşmaya bak. taksite bağla. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

masraf keyfi değildir.gider konuşursun icra takibi açmadan ödemeye çalışırsın icra takibi açılırsa 180-TL icra vekalet ücreti 40-TL icra açılış masrafı harç vs ile 1,300 TL yi bulur en iyisi git taksitlendir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozzy41g
    ozzy41g's avatar
    Erkek

harbiden kullandınmı hoca kaçak? kullanmadıysan nasıl ispatlıyamıyosun da kaybediyosun davayı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

ozzy41g bunu yazdı:
    -----------------------------

harbiden kullandınmı hoca kaçak? kullanmadıysan nasıl ispatlıyamıyosun da kaybediyosun davayı.

hayır kullanmadım ama gel görki ispatlıyamadımda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

oğlun olduğu zaman devlet memuru vs olamıyor sanırım kaçak elektrikte

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

ohaaaa!

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

o şehir efsanesi... benim sicilimle oğlumun sicili ne alaka

hem hapismi yattım,zinamı yaptım,gaspmı yaptım terör suçumu işledim ne alaka yaww

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

5 sene önce bizim başımızada geldi hoca

bizden önceki kiracı saate alicengiz oyunu yapmış

biz eve girdik 2 ay sonra gelip ceza yazdılar

dedik böleböle bizim haberimiz yok bizden önceki kiracı yapmış

gel görkü kiracı eve girdiğinden saati üzerine  almak zorunda olduğundan bize kitlediler ozamanın parasıyla 600 gayme felan bayıldık

senin duruma gelelim..

avukatların ne dediği yada ne gönderdiğini takma hiç

madem davan karara bağlandı ise dosyanda yazar durum

git hangi mahkeme baktıysa dosyana kararın bi fotokopisini iste katiplerden

eğer karardada avukatın dediği gibi bi miktar var ise

avukatla uzlaşıp taksite bağlat

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:

Hakkımda kaçak elektrik kullanımdan dolayı Tedaş dava açmıştı ve o kadar inkara rağmen davayı kaybettim

neyse bugün eve tebligat gelmiş tedaşın avukatından xxx sayılı karar gereğince 1.000 Tl avukatlık ücretine hükmedilmiştir

7 gün içerisinde borcunuzu ödemediğiniz taktirde sözkonusu borca icra takip masrafları vs.... tahsil edilecektir

şimdi burdaki masraf keyfimidir(avukatın insiyatifinemi kalmış) 1000 lira uzlaşma yolu ile düşürelebilirmi

olduki ödeme gücüm yok süre istenebilirmi (2-3 ay mesela)

lütfen bilenler cvp yazsın

Ulan bizim orospu kiracı kaçak elektrik kullanıyordu o kadar şikayet ettik bi şey olmadı şu işe bak.

Hoop.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

merhaba

tedaş tutanagı çok lanet bir şeydir. Yani iptal ettirmen için adamın olması lazım. Memur sana tutanak tutugunda bittin demektir. Hem Mahkemede sürünürsün hemide  3 kez ceza ödersin

1 - Kaçak Cezası

2 - Geriye Dönük Ek Tüketim ( sistemden bakarlar ne zaman kwh düşmüş o aydan itibaren ortalama kilowatt eklerler  faturana

3 - Mahkemede para cezası ödersin veya hapis yatarsın ( ben yatanı görmedim hiç )

kaççak nasıl olur

sizden önceki kiracı sayaca filim sokmuştur veya 3 ( ÖRNEK ) yıl önceki kiracı sokmuştur. Sayacınız bozlulur veya toplu söküm yapılırsa bu ortaya çıkar aynen şu oluyor en son kimin üzerine ise abonelik onda patlıyor. Kullanmasa bile sözleşmyee göre abonelik en son şahısa ait olduguna göre bu şahıs mahkemeye veriliyor.

Bu durumdan nasıl kurtulunabilir.

Eger yeni bir ev tutuyorsanız.

Eve girmeden önce elektrik sayacını degiştiriniz. Ve aboneyi yeni sayaç üzerinden alınız.

bu durumda ne olur  eski sayaçata bir kaçak işlemi varsa eski aboneye girer .. Size bir şey olmaz.

Farklı kaçak yöntemleride vardır kaçak direk hat çekmişse o ayrı bir konu... Ama bunların içlerinde en belirgin olan ve sık kullanılarn sayaca filim sokmadır.

Eger kiraladıgınız evde monafaze mekanik bir saat varsa evin içine girmeden  30 TL bir elektrik sayacı alıp tedaşa degiştirme yaptırın.Veya kendniz degiştirin hızlı olması bakımından.

saygılarımla

TEcrübe ile sabittir bu analattıklarım.

Toplam Hit: 2018 Toplam Mesaj: 12