Hukukçular Yardım Edermisiniz Can Sıkıcı Bir Durum
-
keskinlikursat bunu yazdı:
-----------------------------merhaba
tedaş tutanagı çok lanet bir şeydir. Yani iptal ettirmen için adamın olması lazım. Memur sana tutanak tutugunda bittin demektir. Hem Mahkemede sürünürsün hemide 3 kez ceza ödersin
1 - Kaçak Cezası
2 - Geriye Dönük Ek Tüketim ( sistemden bakarlar ne zaman kwh düşmüş o aydan itibaren ortalama kilowatt eklerler faturana
3 - Mahkemede para cezası ödersin veya hapis yatarsın ( ben yatanı görmedim hiç )
kaççak nasıl olur
sizden önceki kiracı sayaca filim sokmuştur veya 3 ( ÖRNEK ) yıl önceki kiracı sokmuştur. Sayacınız bozlulur veya toplu söküm yapılırsa bu ortaya çıkar aynen şu oluyor en son kimin üzerine ise abonelik onda patlıyor. Kullanmasa bile sözleşmyee göre abonelik en son şahısa ait olduguna göre bu şahıs mahkemeye veriliyor.
Bu durumdan nasıl kurtulunabilir.
Eger yeni bir ev tutuyorsanız.
Eve girmeden önce elektrik sayacını degiştiriniz. Ve aboneyi yeni sayaç üzerinden alınız.
bu durumda ne olur eski sayaçata bir kaçak işlemi varsa eski aboneye girer .. Size bir şey olmaz.
Farklı kaçak yöntemleride vardır kaçak direk hat çekmişse o ayrı bir konu... Ama bunların içlerinde en belirgin olan ve sık kullanılarn sayaca filim sokmadır.
Eger kiraladıgınız evde monafaze mekanik bir saat varsa evin içine girmeden 30 TL bir elektrik sayacı alıp tedaşa degiştirme yaptırın.Veya kendniz degiştirin hızlı olması bakımından.
saygılarımla
TEcrübe ile sabittir bu analattıklarım.
-----------------------------
Hocam çok sağol bilgiler için de hayatın her alanında böyle saçma sapan uygulamalar var.
Tesadüfen biz gördük, risk almayıp dediğini yaptık diyelim. 100 kişi benim gibi duydu para verip yaptı 1 000 000 kişinin haberi yok bundan.(Nedense her halükerde hep büyük sermaye kazançta, hiç uğraşmıyor, para gelsin de hak yemiş yememiş umrunda değil)
Düzgün adamın nerden aklına gelecek böyle şeytanlık. Binbir tane konu binbir tane yapılabilecek dalavere var.
Deneyimin-tanıdığın varsa halledersin yoksa uğraşmaya bile üşenir paşa paşa ödersin.
, Ayrıca konuya açan arkadaşa geçmiş olsun diyorum, taksitlendirip ödersin de ana sorununa çözüm yolu var mıdır ona avukat arkadaşlar el atarsa seviniriz.