Hükümdar Savaşları Hakkında..
-
Selam dostlar,
HS oynayan müridler ile karşılaştım oyunda. Diyorum ki burada bir organize olup ittifağımızı kuralım ne dersiniz??
Oyundaki;
Kullanıcı adı: rappermcs
Köy1 : TBT Osmanbey
Köy2 : TBT TaksimHerkes kullanıcı adı ve köylerini bu formatta yazarsa 2. postta derleyeyim ben.
Online strateji fanatikleri haydi her yerde olduğu gibi burada da TBT yi yukarılara taşıyalım :):):):):):):)
Şuan için 4 kişiyiz:)
Ben
Çengelköy TBT
torpedo (TBT)
TbtZeytinburnu 1 -
Köy : Anamur
-
1.
Kullanıcı adı: rappermcs
Köy1 : TBT Osmanbey
Köy2 : TBT Taksim2.
Kullanıcı adı: byheadbanger
Köy1 : byheadbanger3.
Kullanıcı adı: crafty
Köy1 : KebapCity(TBT)
Köy2 : Caribbean(TBT
Köy3 : Rana(TBT)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar,
Kullanıcı adı: ...........
Köy1 : ...........
Köy2 : ...........Formatında yazarsanız düzenleme açısından daha sağlıklı olacağını düşünüyorum..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
Hacım daha Düne kadar TBT liler olarak o oyunda ilk lere oynuyorduk ama Birkaç ıoyunun dengesizliğinden dolayı Bıraktık
Size tavsiye sizde hiç Bılaşmayın.
-
EWELANCHE bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım daha Düne kadar TBT liler olarak o oyunda ilk lere oynuyorduk ama Birkaç ıoyunun dengesizliğinden dolayı Bıraktık
Size tavsiye sizde hiç Bılaşmayın.
-----------------------------hajım bulaştık bile :):):):):) acaip sardı oyun. Diğer tüm strateji oyunlarını bıraktım...:)
-
byheadbanger edit: şuan elçiliğim yok.. 3 taş lazm kurcam şimdi cıkcam zati haberiniz ola..
Köy : byheadbanger Oyuncu Leveli : 2 Oyuncu Puanı : 12 Köy Leveli : 2 Köy Puanı : 12 -
oyuncu adı : crafty
oyuncu lvl : 16
oyuncu puanı : 459
oyuncu sırası : 14 (düne kadar 2. sıradaydım...)
Köy İsmi : KebapCity(TBT) Adana (Lvl 7)
Köy İsmi Caribbean(TBT) Adana (Lvl 9)
Köy İsmi : Rana(TBT) Adana (Lvl 6)
-
gereksiz bir oyun ! uzak durun .... ılk baslarda guzel sanıyosun ama ılerledıkce ne kadar sacma oldugunu anlıyosun.
-
arkadaşlar oyunu oynayanlar köylerinin isminin sonuna tbt yazsın ki oyun için de kim neci bilelim... şuan itibari ile lvl on olmuş bulunmaktayım... elçilik 7 de onu kasmaya başlicam akşama sanırım ittifakı kurmuş olurum...
-
TBT ittifakı kurulmuş bulunmaktadır bana pm ile oyuncu isimlerinizi gönderirseniz davet gönderirim... tüm tbt tek catı altında ülkeye hükmederiz...
[Bu yazı rexwars.com adresindeki oyun için yazılmıştır google loglamalarında cıkıp da ergenekoncu vs. ilan etmeyin ;)]
-
Tunceli / Dersim
Level : 4