Hükümdar Savaşları Hakkında..
-
bana davetiye gelmedi
edit: gelmis.. diplomasi yazan yerdeymis.:)
-
yeni bi köye nasi sahib olacagimi bilen varmi..?
saray lvl: 2
-
hocam alacağın köye saldırı düzenleyeceksin içinde hammadde bitince köy direk senin oluyor
İTTİFAĞI BİR AYARLAMA İÇİN DAĞITMAK ZORUNDA KALDIM DAVET GÖNDERİP DE İPTAL OLANLAR LÜTFEN PM İLE OYUNCU İSİMLERİNİ GÖNDERSİNLER TEKRAR DAVET GÖNDERİM...
-
ya hocalar bi baktım köy seçin diyo bana :| kullanıcı sıralamasında ilk 100 deydim fakat yok olmuş :| ya 7 lvl bi köyü tek seferde alamazlar herhal :|
oyunu bıraktım hocalar. bu kadar kasıp da bi oyun hatası yüzünden silinmeye alışkın değilim >:| -
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
ya hocalar bi baktım köy seçin diyo bana :| kullanıcı sıralamasında ilk 100 deydim fakat yok olmuş :| ya 7 lvl bi köyü tek seferde alamazlar herhal :|
oyunu bıraktım hocalar. bu kadar kasıp da bi oyun hatası yüzünden silinmeye alışkın değilim >:|
-----------------------------aynısı banada oldu dedim bu saaaten sonra kimse alamaz köyü 70. sıradaydım 1 gunde götürmüşler rex satın alıp kasıyolar :)
-
BuzZz bunu yazdı:
MMB bunu yazdı:
oyunu bıraktım hocalar. bu kadar kasıp da bi oyun hatası yüzünden silinmeye alışkın değilim >:|
-----------------------------aynısı banada oldu dedim bu saaaten sonra kimse alamaz köyü 70. sıradaydım 1 gunde götürmüşler rex satın alıp kasıyolar :)
evet moruk ona harcadığım zamana acıdım mk. -
Köy Adı : Odin | TBT
Oyuncu Leveli : 6
Oyuncu Puanı : 99
Köy Leveli : 6
Köy Puanı : 99
Oyuncu Sırası : 135
Trakya/Kırklareli
-
ohaaaa yaaaaa 2 şehrim vardı. oyuna başlamak için şehir seçin diyor. bu nedir böyle yahu???
-
rappermcs bunu yazdı:
ohaaaa yaaaaa 2 şehrim vardı. oyuna başlamak için şehir seçin diyor. bu nedir böyle yahu???
-----------------------------götürmüşler usta senin köyleri
-
A.Q. ben böyle işin akşam 2 de oyuna girdim hiçbirşey yok sabah girdim yeni köy seç diyor.