Hürriyetin Yapdıgı Büyük Gaflet Ve Ayıp!
-
Ulan bak hala idda ediyolar ya :D ispanyanın da üstünü almanyanında yanını kesmişler ona ne diyeceksin ? Lan bi de oyunu oynamadan öyle mesajlar verdiğine nası inandınız hemen nası adamlarsınız lan :D
-
Zep_lin bunu yazdı:
-----------------------------dostum dikkat et bir tek ingilterenin siniri dedigin gibi eksik. tabi o da eksik degil, ingiltere dedigin yer o adanin tamami degildir, o adamin tamami (irlandanin az bi miktari ile beraber) "BIRLESIK KRALLIK" tir yani UNITED KINGDOM. UK dedigin yer 4 ulkeden olusur -ingiltere-galya-iskocya-irlanda. adamlar butun UK in sadece ingiltere kismini almislar orada, UK in guneyi. bilmeden konusmayalim. bolunme bir tek turkiyede var, KASITLI OLMA IHTIMALI COK YUKSEK. ve de diger ekran goruntulerinden anlasilacagi uzere TURKIYEDE GUVENDE DEGILSIN gibisinden sozler direk hakarettir. bilmem anlatabildim mi?
-----------------------------
Adanın tamamı diye birşey demedim.O gösterilen bölümün İrlandayla alakası yok.Harita açıp yorum yapmanı öneririm! -
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------:@ ne biçim adamlarsınız akıllanmıyorsunuz bi habere inanıyorsunuz yiyin birbirinizi.Kürt-Türk solcu-sağcı yıllardır girdiniz birbirinize sizi gazlamak amma kolay olur.Bu kadar cahil misiniz?
Kim aldı cdyi kim oyunu kurdu kim gördü böyle birşey olduğunu?Varsa yazsın ondan sonra küfür edersiniz.NE cabuk gaza geliyorsunuz ya.AMa suç sizde değil size eğitim öğretim yuvasında sadece öğretim verip eğtim vermeyenlerde.Suç sizi eğitmeyen ailenizde.Devam edin bu kafayla daha kaç darbe yeriz allah bilir.
dinime küfreden müslüman olsa hemen kanıon dion usta önceki atdıgın msjlara bak bence...
ayrıca zeplin haklı almanyanın bölündüğünü goremiorm sanırım 1 cm falan kayma olabilir oda adamlar mouseyle direk çizmişlerdir %100 doğruluk bekleyemezsiniz ama tek türkiyenin yarısı yok..
-
bence yargılanmasirması lazım dağıtanın ve üretenin eğer yapancı firma ise yapan uluslar arası mahkemede yargılansın
-
hürriyet'in bu duruma nasıl açıklık getirecekler onu merak ediyorum ayıklasınlar pirincin tasını bilinçli olmasada ceza almalılar
-
FireX bunu yazdı:
----------------------------- Zep_lin bunu yazdı:
-----------------------------dostum dikkat et bir tek ingilterenin siniri dedigin gibi eksik. tabi o da eksik degil, ingiltere dedigin yer o adanin tamami degildir, o adamin tamami (irlandanin az bi miktari ile beraber) "BIRLESIK KRALLIK" tir yani UNITED KINGDOM. UK dedigin yer 4 ulkeden olusur -ingiltere-galya-iskocya-irlanda. adamlar butun UK in sadece ingiltere kismini almislar orada, UK in guneyi. bilmeden konusmayalim. bolunme bir tek turkiyede var, KASITLI OLMA IHTIMALI COK YUKSEK. ve de diger ekran goruntulerinden anlasilacagi uzere TURKIYEDE GUVENDE DEGILSIN gibisinden sozler direk hakarettir. bilmem anlatabildim mi?
Adanın tamamı diye birşey demedim.O gösterilen bölümün İrlandayla alakası yok.Harita açıp yorum yapmanı öneririm! -----------------------------dostum tekrar sen bakarmisin? irlandanin hicbi kismi alinmamis, almanyada da bolumde yok biraz kabataslak cizilmis o kadar. UK in de sadece ENGLAND kismi alinmis, tekrar soyluyorum UK = england + wales + scotland + north ireland. bilmeyen girsin wikipen baksin http://en.wikipedia.org/wiki/United_kingdom
bariz kasitli bise var.
-
bana kalırsa bunlar bilinçli komplo...hürriyette doğan medyaya geçti sonuçta..Aydın Doğan tüm rakiplerini tek tek egale etti,medya ona kaldı at koşturuyo rahat rahat...Zaten ülkeyi parsel parsl satan hükümetin yardakçılığını yapan biri ve bence Almanya'da Avrupa'nın 3.büyük gazete fabrikasını kurduran bi adamın müdüründen çaycısına tüm personeli böye bir komploya karşı uyanık olmalıydılar..!
-
Asla ama asla şaşırmadım..Kenan Evren darbesinin mücidi,Aydın Doğan imzalı bir gazete..
-
Hep tahribatı birbirine düşürmek için yapılan dış oyunlar :|
hugoya ve tolga abiye küfreden çocuk ne ileri görüşlüymüş arkadaş helal olsun çocuk 10 sene sonrasının küfrünü etmiş =|
-
Flood_Mania bunu yazdı:
-----------------------------Hep tahribatı birbirine düşürmek için yapılan dış oyunlar :|
hugoya ve tolga abiye küfreden çocuk ne ileri görüşlüymüş arkadaş helal olsun çocuk 10 sene sonrasının küfrünü etmiş =|
muhaa :D 70 milyonunda aq
ama şunu soruyorum oynayan var mı bi tane oynayan söyleyin bu oyunu bana.
Evet ısrarla soruyorum hurriyet gazetesinden alıp oyunu kurup böyle olduğunu gören birisi yazsın.
Daha sonra konuşalım.