Hürriyetin Yapdıgı Büyük Gaflet Ve Ayıp!
-
Hala bu muhabbet devam mı ediyor? beyler haritaya tekrar bakın. o olmadı oyunu oynayın öyle gelin
-
şerefsizlik bu bunun başka bi adı yok ..
gerzek insanların hazırlamış olduğu saçmma içten içe ülkeyi bölmeye çalışan 5 para etmez insanların basit oyunları ..
-
şöle bişeyde war oyunu oyna gel diyenlerinde oynaması lazım nası biz oynamadan saldırazsak sizde oynamadan savunamazsınız ama bulcam amk kafaya takdım..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Türklerinden diyen bir gazteden belli olmaz.O oyunu hürriyet gazetesinden alıp oynayıp böyle bir olayla karşılaşan varmı ?
Yoksa alın zaman gazetesi evlilerin başkalarıyla olan ilişkisini destekleri iyi hoş nerde ispat?
-----------------------------
Türkiye Türklerinden degil hacı Türkiye Türklerindir yazıo orda
-
fenerist07 bunu yazdı:
----------------------------- zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Türklerinden diyen bir gazteden belli olmaz.O oyunu hürriyet gazetesinden alıp oynayıp böyle bir olayla karşılaşan varmı ?
Yoksa alın zaman gazetesi evlilerin başkalarıyla olan ilişkisini destekleri iyi hoş nerde ispat?
Türkiye Türklerinden degil hacı Türkiye Türklerindir yazıo orda
muhaaa amma guldum :D biliyorum hoca da niye yanlış yazmışsam türkiye türklerinden zuhaaa :D
-
Büyük Ortadoğu Projesi yada genişletilmiş ortadoğu projesi eşbaşkanı tayyip'in alet olduğu projelerden birisidir bu harita. Aydın Doğan'da BOP'un Türkiyedeki en sağlam taşlarındandır. Bakın Kanaltürk , Cumhuriyet gazetesi, birkaç gazete ve tv dışında ele avuca gelir bilgi veriliyormu bu halka.bu oyun Türkiye üzerine oynanan oyunlardan bir tanesidir. Bilinçli yapılmıştır.