folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hyundai Accent Era Tip Tercihleri Hakkında

Hyundai Accent Era Tip Tercihleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-cok-temiz-blue-mode-plus-167229475/detay

hocam bu aracı tavsiye ederim, bende 2012 mode plus aldım , konfor,genişlik vs. çok rahat bir araç . 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uzak dogu ve fransız arabalarına para verenleri hiç anlamadım lakin çok fazla kullanmayacaksan 1.4 benzin al daha az masraf çıkarır daha seri olur 1.4 benzin 1.6 dizellere denk sanırım  Hyundai parçalarıda ucuzdur . Starex vardı geçenlerde sattık allah hyundainin belasını versin o derece bi arabaydı 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevmek_btb
    sevmek_btb's avatar
    Erkek

10 aydır hemen hemen hergün araç bakıyorum 3 gün önce aldım aracımı konuya gelirsek en sevmediğim ara Hyundai Accent Era kullananlar var hepsi satma peşinde sahibinden e girdiğinde yüzlerce ilanı var ucuz olduğu için biçok insan aldı belli süre sonra sorunlar çıkıyor ha almak istiyorum diyorsanda disel den şaşma derim.

edit:bu arada aracımı varmiarttiran.com dan aldım şuan satsam 5 bin tl karı var bir esnafçı atasözü derki bişey alınırken kar edilir satarken değil

sevmek_btb tarafından 03/Oca/15 19:11 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, Ve bir orman gibi kardeşcesine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

1.4 team lpg 'li var 2010 model era yakıtı iyi. taksici arabası sonuçta taksiciler çok yakan masraflı arabaya biner mi ? 

sorun varsa pm den aliyim 

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egitek87
    egitek87's avatar
    Erkek

kardeşim 2010 dan beri 1.4 era team kullanıyorum. Önemli olan neden kullandığın. atiker lpg takılı şuanki fiyatlarla şehirler arası 15 krşa kadar düşürürsün yakıtı.şehi içi 20-23 krş değişiyor.Okula giderken kullanıyorum 4 kişi biniyoruz bayılma ayılma diye birşey yok.arabaya bakarsanız oda size iyi davranır. Parçası çok ucuz bakımları ucuz. Allaha şükür arıza felan da açıkarmıyor hiç.En fazla lambaları falan değşitiriyorum.85 binde daha tık demedi.Ben öğretmenim arkadaş ucuz diye biniyorum.Allah var hakkını da veriyor.bu fiyata daha iyi araba olsa onu alırdım. iyi araba var ama daha pahalı.

Eleştridiğin birşeyi yapma! Yapıyorsan eleştirme...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevmek_btb
    sevmek_btb's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

1.4 team lpg 'li var 2010 model era yakıtı iyi. taksici arabası sonuçta taksiciler çok yakan masraflı arabaya biner mi ? 

sorun varsa pm den aliyim 

taksiciler sağlam araca binermi peki dacia logan vs dolu hepsi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    sevmek_btb bunu yazdı

10 aydır hemen hemen hergün araç bakıyorum 3 gün önce aldım aracımı konuya gelirsek en sevmediğim ara Hyundai Accent Era kullananlar var hepsi satma peşinde sahibinden e girdiğinde yüzlerce ilanı var ucuz olduğu için biçok insan aldı belli süre sonra sorunlar çıkıyor ha almak istiyorum diyorsanda disel den şaşma derim.

edit:bu arada aracımı varmiarttiran.com dan aldım şuan satsam 5 bin tl karı var bir esnafçı atasözü derki bişey alınırken kar edilir satarken değil

hayırlı olsun..

bende senin konuyu takip ediyordum...

alırken sıkıntı felan çıkmadı değil mi...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sevmek_btb
    sevmek_btb's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı
    sevmek_btb bunu yazdı

hayırlı olsun..

bende senin konuyu takip ediyordum...

alırken sıkıntı felan çıkmadı değil mi...

kesinlikle herhanngi bir sıkıntı çıkmadı çok memnun kaldım yamuk çıkacak bir tarafı olmadı koskoca bir şirket 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Ben de araba bakip duruyorum karar veremedim. 1 sene sonra cabuk satablecegim sedan mümkünse kaporta sağlam veya guvenlikli 20bin TL civari ne onerirsiniz?

kuytul tarafından 03/Oca/15 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hocam eğer çok kilometre yapmayacaksan 1.4 benzinli al. gidişi ve yakıtı oldukça güzel. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 5601 Toplam Mesaj: 61