folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Hyundai Elantra Mı Toyota Corolla Mı Renault Megane Mı?

Hyundai Elantra Mı Toyota Corolla Mı Renault Megane Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Yeni bir gelişme oldu Renault Oyak kampanyasından 120k ya Renault 1.3 alabiliyorum. Acaba bu araç nasıl

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

Yeni bir gelişme oldu Renault Oyak kampanyasından 120k ya Renault 1.3 alabiliyorum. Acaba bu araç nasıl

Megane 3 2013 icon 1.5 dci edc kullanıyorum. Ben memnunum bir sıkıntısını yaşamadım. Motoru vs... iyi. Araç ben aldığımda 50k daydı 60k oldu şimdi.

Megane serisi fena değil bence. Ama benimki dolu paket. Boş paket araba yerine 2. el düşük km dolu paket alsan daha iyi olmaz mı?

Not late for nothing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

Megane 3 2013 icon 1.5 dci edc kullanıyorum. Ben memnunum bir sıkıntısını yaşamadım. Motoru vs... iyi. Araç ben aldığımda 50k daydı 60k oldu şimdi.

Megane serisi fena değil bence. Ama benimki dolu paket. Boş paket araba yerine 2. el düşük km dolu paket alsan daha iyi olmaz mı?

Hocam baktım. 

2017 icon baktım adam orijinal diyor arabanın yanına gidince e ufak şu var bu var arabanın alt takımı göte gelmiş adam araba orijinal diyor. Başka bir araca baktım araç daha 7bin km de Toyota corllla 2019 kasa adamın dediğine göre balkondan saksı düştü tavan değişti e yan kapı değişmiş diyoruz ona da arabanın birisi geri gelirken çarpmış diyor. Eksper gitsek çıkacak sonuç tavan kesik sağ kısım boyalı. Yani kimseye güven kalmamış. O yüzden ekonomi dahilinde sıfır boş moş araç almak. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    JOE bunu yazdı
    Free_Mans bunu yazdı

Hocam baktım. 

2017 icon baktım adam orijinal diyor arabanın yanına gidince e ufak şu var bu var arabanın alt takımı göte gelmiş adam araba orijinal diyor. Başka bir araca baktım araç daha 7bin km de Toyota corllla 2019 kasa adamın dediğine göre balkondan saksı düştü tavan değişti e yan kapı değişmiş diyoruz ona da arabanın birisi geri gelirken çarpmış diyor. Eksper gitsek çıkacak sonuç tavan kesik sağ kısım boyalı. Yani kimseye güven kalmamış. O yüzden ekonomi dahilinde sıfır boş moş araç almak. 

Hocam ben anlamıyorum bu milleti nasıl araba kullanıyorlar. Yok saksı düştü, yok keyfe keder boyalı falan filan. Sende haklısın bir yandan. Ama illa ki üzerine biraz düşersen temiz araç bulursun diye düşünüyorum. İnşallah gönlüne göre bir araç bulursun.

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek

Aralarindan en konforlusu Elantra olucak bence, yazdığın yakın modellerine göre cok daha iyi virajlara giriyor, performansı başarılı :)

Şahsınıza karşı haddi aşan,hududu geçen,küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tavana saksı düştü o yüzden tavan değişti vs geçsinler. 

Artık göçük ve darbeleri boyaya zarar vermeden vakumla çekiyorlar. 

Tavanda işlem yapıldıysa o araba sittin sene satılmaz. Takla atmış sayılır. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek
    KartallMehmet bunu yazdı

Aralarindan en konforlusu Elantra olucak bence, yazdığın yakın modellerine göre cok daha iyi virajlara giriyor, performansı başarılı :)

+1

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

tavana saksı düşmüş resmi varmı :)

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Tavana saksı düştü o yüzden tavan değişti vs geçsinler. 

Artık göçük ve darbeleri boyaya zarar vermeden vakumla çekiyorlar. 

Tavanda işlem yapıldıysa o araba sittin sene satılmaz. Takla atmış sayılır. 

+

Tavan ve kaput araç bitik demektir .

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 4099 Toplam Mesaj: 30
araç önerisi