folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hyundai Tiburon U Nasıl Bilirsiniz

Hyundai Tiburon U Nasıl Bilirsiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Arkadaşlar iki saat kadar önce fabia rs aracımı kocaeli osb ye yakın refüjde bıraktım, kaldırmadılarsa hala oralardadır. Sanırım biraz fazla güvendim araca ve nihai son yarısı yok arabanın. Neyse yeni bir araç alacağız mecburen...

Baktığım bir kaç araç var birisi hyundai coupe tiburon 2.0 fakat araçla ilgili hiç bir deneyimim yok, yol tutuşu nasılsır bilmiyorum, kullanma imkanım da yok almadan :) aracın temizi 35.000 e kadar bulunabiliyor.

Araba al sat yapan çok arkadaş var siz bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hoca ayda bir arabaları perte mi çıkarıon

fabiada arabanın yarısı gittiyse

tiburonda araba pestil olur :)

korelilere güven olmaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Arkadaşlar iki saat kadar önce fabia rs aracımı kocaeli osb ye yakın refüjde bıraktım, kaldırmadılarsa hala oralardadır. Sanırım biraz fazla güvendim araca ve nihai son yarısı yok arabanın. Neyse yeni bir araç alacağız mecburen...

Baktığım bir kaç araç var birisi hyundai coupe tiburon 2.0 fakat araçla ilgili hiç bir deneyimim yok, yol tutuşu nasılsır bilmiyorum, kullanma imkanım da yok almadan :) aracın temizi 35.000 e kadar bulunabiliyor.

Araba al sat yapan çok arkadaş var siz bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sen mahindro alınan abı baskası yaramaz sana ayda bir araç yiyorsun

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

2.0 coupe fx'i iyi bilirim.

bildiğin canlı tabut, 

hundailerin hepsi tabut :F

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Gecmis olsun arabanın fotoğrafı var mı? Kaza nasıl oldu?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

honda S 2000    arabanın kralıdır. arkadan çekişli,  drift canavarı.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Fabia-Rs-Mi-Polo-Gti-Mi-180624/

Hocam sende hobi falan mı bu? :D

Edit: Daha eskilerden

24 Haziran 2012 (Pazar) 13:24 tarihinde yazıldı. Kısayol | Alıntı yap | Özel Mesaj
    RETRET

istanbul
    Erkek%20Üye

scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------

geçenlerde istanbulda dci motorlu bi taksiye bindim 650000 kmdeydi bakımlarını yaptırıp düzgün yakıtla kullanılırsa 2 motorda problem çıkarmaz...

-----------------------------

hocam çok yol yapıyorum, alacağım otomobili motoru ölene kadar kullanmayı planlıyorum, yılda 200.000 km civarı yolum oluyor, seri kullanmayı seviyorum buna göre alacağım aracın motorun aracı çok önem arzediyor. 1.3 multijet ile 1.9 multijet arasında vergi dışında ne gibi bir fark oluyor? bazıları 1.9 un arıza çıkardığını söylüyor, 1.9 güçlü bir dizel işimi görebilir, bir diğer sıkıntı fiat araba istememem, multijet diyince mecburen fiata düşüyoruz. kafam karışık :)

Facebook uygulaması yazma konusunda uzmansan seni zengin yapabilirim. 
    NmC tarafından 04/Eyl/13 15:28 tarihinde düzenlenmiştir

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hocam hafif yağmur vardı, ben abs asr açık diye pek takmadım yağmuru, fabrikaya yetişmem gerekiyordu; sanırım kamyonlardan damlayan yağın o o ilk yağmurla buluşmasından kaynaklanan zeminde kayganlık olayı vuku buldu, direksiyon titremesini mukabil gorultu sesiyle 5 metrelik kayma ve kontrolsüz bir çarpmanın neticesinde ön sağ taraf açık vaziyette ön sağ koltuk arkada ve nasılsa arabanın götünü de vurmuşum galiba topaç gibi döndüm pek irdelemedim. arka tarafta da bagaj açık tanpon yerdeydi, ön cam, arka cam, sağ ön cam, sağ arka cam kırıktı. araba direksiyonu bırakmıştı. ben arabayı daha sağlam sanıyordum allah büyük çok şükür sorun yaşamadan çıktım. hızlı gitmezsem bir yere yetişmem mümkün olmuyor. daha dayanıklı bir şey bakıcaz.

şimdi bilgi edinmem gereken araçlar:

tiburon 2.0 benzin + lpg 150 bg 35.000  (2008)

new beetle 1.4 benzin tsi 160bg 90.000  (2013)  sigortadan para almadan düşünmem bunu.

ikisiyle ilgili hiç bir bilgim yok, fakat hoşuma gidenler bunlar. özellikle tiburonun tipi çok hoşuma gitti.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

abi maserati kullanmış adamsın..

hyundai nedir amk ? üstüne tr'de bildiğim kadarıyla tiburon yok.

senin alacağın v4 coupe olucaktır.. mini al bettle al. hyundai alma.

http://www.youtube.com/watch?v=hT4q0zfFTew

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

volvo bakacaksın abi bu dediklerine göre :|

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

abi maserati kullanmış adamsın..

hyundai nedir amk ? üstüne tr'de bildiğim kadarıyla tiburon yok.

senin alacağın v4 coupe olucaktır.. mini al bettle al. hyundai alma.

http://www.youtube.com/watch?v=hT4q0zfFTew

Türkiye yolları için bir araca 100.000 üstü para vermeyi mantıklı görmüyorum. Maserati gibi araçlar mantıken bana çok uzak artık.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2.7-motor-sadece-1-parca-boyali-135346865/detay  (2003)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-tum-gozler-uzerinizde-olacak-127995185/detay         (2008)

bahsettiğiniz kadar dandikse almam. bütün hevesimi kaçırdınız :|

Toplam Hit: 4366 Toplam Mesaj: 31