I Phone 5S 16 Gb Anlaşılamayan Sorun Hakkında Yardım
-
Arkadaşlar merhaba
Dün Öğlen saatlerinde İzmir Çankaya'daki
NaZi_ tarafından 12/Ağu/15 19:54 tarihinde düzenlenmiştir
telefoncuların bölgesi civarında bir telefoncudan i phone 5s 16 gb satın aldım. Adam bir faturaya adımı soyadımı adresimi yazdı, i phone 5s 16gb 2000tl yazıp faturayı kapattı ve kaşeleyip parafladı. Garanti belgesini de ayni kaşe ile kaşeledi ve parafladı yalnız telefonun kutu arka kısmındaki etiket Yırtık ve deforme. Yani etiketin barkodu ve bilgileri görünüyor ama sol kısmı yırtılmış garip olan paketin jelatini olması Önümde açılmış olması ve kurulumunun önümde yapılmış olması. Şimdi ben apple Storeu kullanıyorum bir sorun yok. Kulaklık ve asaptörü de araştırdım ve bir sorun veya çakmalık yok. Yetmedi *#06# den imei Alıp e devlette arattım ve i phone 5s 16 gb olarak Kayıtlı çıktı. Şimdi ben bu etiketin neden Yırtık OLDUĞUNU merak ediyorum bilen varsa yardımcı olsun , bilgilensirsin lütfen. -
Hocam sanırım yine imei ile apple sitesinden sorgulama yapabiliyorsun. Telefonun sıfır olup olmadgnı. Sorgudan telefona hat takılmış olp olmadgi çıkıyor. Sorgularsan daha önce kullanlp kullanlmadgni anlarsın. Sıfır telefonda jelatinin ne işi var
-
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
Buaradan bi sorgulama yap bakalım. Ayrıca internette tonla site dururken neden böyle ne olduğu belirsiz dükkanlardan alışveriş yaparsınız anlamam.
-
mkyb bunu yazdı
Buaradan bi sorgulama yap bakalım. Ayrıca internette tonla site dururken neden böyle ne olduğu belirsiz dükkanlardan alışveriş yaparsınız anlamam.
Hocam telefon kutuda, kutu standart vakum jelarinliydi yani Açılmamış paket ama içindeki etiket tahrip olmuş
verdiğin linke yazdım ama ingilizcem yok pek imei için i phone 5s göründü ayrıca alt alta 3 paragraf var ve üçü de yeşil tik işaretli okeylenmiş
-
NaZi_ bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hocam telefon kutuda, kutu standart vakum jelarinliydi yani Açılmamış paket ama içindeki etiket tahrip olmuş
verdiğin linke yazdım ama ingilizcem yok pek imei için i phone 5s göründü ayrıca alt alta 3 paragraf var ve üçü de yeşil tik işaretli okeylenmiş
sağ tık türkçe diline çevir
-
Aress bunu yazdıNaZi_ bunu yazdımkyb bunu yazdı
sağ tık türkçe diline çevir
Sağol hocam
NaZi_ tarafından 12/Ağu/15 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Tamam hocam doğru. Cihazı ilk açan sensin. Yalnız imei no görünüyor fotoyu sil.
-
mkyb bunu yazdı
Tamam hocam doğru. Cihazı ilk açan sensin. Yalnız imei no görünüyor fotoyu sil.
Bak hocam takıldığım durumu görebileceğin fotoyu ekledim ama hala niçin tırmalanmış OLDUĞUNU anlamadım
-
Adam vitrinde kutusuyla birlikte açıp sergilemiş olabilir. Zira kutuda hafiften sararmış Güneşte durmaktan.
Jelatin konusuna gelecek olursak jelatini Açılıpta yeniden jelatin sarılan telefonlar oldugunu duymuştum bir yerden o yuzden çok güvenmeyin yani.
Ama sonuç olarak telefonu ilk kullanan sensin.
Ek : Telefon kutudan iOS kaç ile çıktı ?
mkyb tarafından 12/Ağu/15 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Adam vitrinde kutusuyla birlikte açıp sergilemiş olabilir. Zira kutuda hafiften sararmış Güneşte durmaktan.
Jelatin konusuna gelecek olursak jelatini Açılıpta yeniden jelatin sarılan telefonlar oldugunu duymuştum bir yerden o yuzden çok güvenmeyin yani.
iOS 8.4 hocam
-
NaZi_ bunu yazdımkyb bunu yazdı
iOS 8.4 hocam
8.4 haziranda çıktı yanılmıyorsam cihaz bu kadar yeni mi,