I Phone 5S 16 Gb Anlaşılamayan Sorun Hakkında Yardım
-
Sen son sürüme güncellemişsin hocam cihazı.
-
iade et geç hocam uğraşma
-
mkyb bunu yazdı
Sen son sürüme güncellemişsin hocam cihazı.
Cihazı birlikte açtık orda wifiye bağlandı ayarladı yani güncellenmiş olabilir niçin bu bir problem midir ?
-
hocam ordan telefonmu alınır neden başka yerden almadın güvenilir marketlerden felan
-
TOMBLACK bunu yazdı
hocam ordan telefonmu alınır neden başka yerden almadın güvenilir marketlerden felan
Hocam telefonun sırttaki imei ve *#06# ile çıkan imei aynı ayrıca e devlet ve Apple'ın imei sorgusunda da problem yok teknik servis ve tamir desteği 10 Ağustos 2017 yani telefondan eminim de kutuya takıldım ben hafta sonu gidip faturaya bi imei ekleyeceğim sanırım yeterli olacak
-
NaZi_ bunu yazdıTOMBLACK bunu yazdı
Hocam telefonun sırttaki imei ve *#06# ile çıkan imei aynı ayrıca e devlet ve Apple'ın imei sorgusunda da problem yok teknik servis ve tamir desteği 10 Ağustos 2017 yani telefondan eminim de kutuya takıldım ben hafta sonu gidip faturaya bi imei ekleyeceğim sanırım yeterli olacak
bir sorun çıkmaz umarım hocam ama oralar genelde alengirli işler döner babam telefon aldı 10 gün sonra imei den dolayı simkart taksa bile servis dışı felan olmuştu aldığı yere götürdü tekrar imei altılar arkadaşım telefon aldı çalıntı çıktı çalıntı ihbarini yapan kişi telefoncunun kendisi çıktı telefoncu telefonu geri aldı 3 ay sonra arkadaşımı polis karakoluna çağırmışlar el koydular bişey olmadı telefoncuya senin durumunda sorun olmaz gibi gözüküyor ama geçen uydu alıcısını iade etmek için gittim iade ettim kutuya baktı felan sonra paketlemesini yapıp koydu tekrardan satışa
-
Hocam daha önce çalıştığım teknoloji mağazasında türkiyeye demo olarak gelen cihazları satıyorlardı aynısı olabilir faturası seri numarası sağlam olduktan sonra sıkıntı yok kullan ;)
-
Daha ne olacak adam 1000 liralık ikinci el temiz telefonu 2000 liraya sattı bence, olay odur. Kutu jelatini yapmak çok mu zor?
-
Telefonun garanti sorgulamasına göre zaten beraber etkinleştirdiğiniz belli. Şu ihtimal olabilir. Cihazın kendi kutusu değildir başka bir kutuya konulup sıfır gibi paketlenmiştir. Jelatin işinin çok zor olacağını düşünmüyorum. Belki garantiden sıfır cihazla değişim olmuş swap cihazdır. İstersen bir Apple Destek hattını arayıp evveliyatını sor.
-
herrero bunu yazdı
Telefonun garanti sorgulamasına göre zaten beraber etkinleştirdiğiniz belli. Şu ihtimal olabilir. Cihazın kendi kutusu değildir başka bir kutuya konulup sıfır gibi paketlenmiştir. Jelatin işinin çok zor olacağını düşünmüyorum. Belki garantiden sıfır cihazla değişim olmuş swap cihazdır. İstersen bir Apple Destek hattını arayıp evveliyatını sor.
Bu arkadaşın dediği daha mantıklı. Zira kutuda 2013 yazıyor fakat telefon en güncel Sürüm ile Açılıyor.