İ5 Laptop Arıyorum
-
dewis33 bunu yazdı
Sahibinden.cm da var i5 ama ne kadar güvenilir emin değilim. Alırken yüklenip değerlerini kontrol edecek bir program var mıdır?
aynen misal netten pc alıcaz şu programı pcden çalıştırıp değerleri (video & ss atarmısın gibisinden sonra buraya danışıp ona göre alırız sahibinden gg den felan pc görürsek )
-
Asus k53sv i5 ikinci el laptopumu fazlalıktan satıyorum.Şuan icin hiçbir yere ilan koymadım ilgilenen olursa p.m atsın ozelliklerini soleyip resimlerini atabilirim
hades_06 tarafından 17/Oca/18 23:41 tarihinde düzenlenmiştir -
SSD yerine 500gb kendi HDD'sini takarım 500 liraya veririm.
SSD'li olsun diyorsan 700TL olur.
-
Beyler bende araya sızayım. I3 laptop önerisi yapabilir misiniz?
Avukat arkadaşım ofiste kullanacak office uygulamaları dışında dizi film açsın yeterli olacak netten baktım ama uyduramadım kafama göre
-
DaSpOnGe bunu yazdı
Beyler bende araya sızayım. I3 laptop önerisi yapabilir misiniz?
Avukat arkadaşım ofiste kullanacak office uygulamaları dışında dizi film açsın yeterli olacak netten baktım ama uyduramadım kafama göre
Costantin lenovo i3 v110 laptop almış ve cs go yu rahatlıkla oynayabildiğini söylemişti. Fiyatı 1550 tl
-
Arkadaşımın Lenovo IdeaPad Y500 GT 650M serisinden bir notebooku var. i7 işlemcili olması lazım. Nvidia GT 650 ekran kartlı. Sanırım 2gb oluyor. Satmak istiyordu. Düşünen varsa bu haftasonu netleştirebilirim.

whoobay tarafından 19/Oca/18 10:56 tarihinde düzenlenmiştir -
whoobay bunu yazdı
Arkadaşımın Lenovo IdeaPad Y500 GT 650M serisinden bir notebooku var. i7 işlemcili olması lazım. Nvidia GT 650 ekran kartlı. Sanırım 2gb oluyor. Satmak istiyordu. Düşünen varsa bu haftasonu netleştirebilirim.

Hocam malum i7 bizim bütçemizi aşar gibi ama yinede bi görüşün özelden haber verirseniz sevinirim.