İ7 İşlemcili Sistem Toplama
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------
Yau bende 17 işlemcili bilgisayar anladım dedim noluyo
----------------------------- -
cagilgurbuz bunu yazdı:
musdawdaf bunu yazdı:
Addict bunu yazdı:
hdd 500 er 500 er olursa daha performanslı olur
-----------------------------hmm onu degıstırmeye karar verdı alan sahıs :D ssd 64 gb a cevırdi zaten
-----------------------------ssd deli ama cok pahalı ya xD
-----------------------------350 lıra 200 mb/sn yazma 250 okuma :D 100 kusur lıra verıp 1 tb kıcı kırık harddısk alcana bunu almak daha iyi bence :D
sonuc olarakta baktım pus calculator 500 kusur falan dıo 700 wat aldık ısımız garantı olsun :D
-
arkadaşım napıcaksın 600 lük power ı??
ekran kartı altı üstü 5670 alıyosun pci-ex power girişi bile yok.
işlemcinin ısıl tasarımı 130watt ( gerçi reel testlerde sınırı aşıyo 157 ye kadar çıktığı görülmüş )
anakart 15w
işlemci 130w
hdd 5w-5w
dvd 5w
fanların tanesi 3w de ki 4 tane war 12 w
ekran kartında pci-ex power olmadığından anakarttan alıcak elektriği max. 75 watt werir slottan
herhangi standart bi power o kasayı rahat rahat kaldırır.
ama dersen ki ileride 5850 alıcam o zaman git 500 lük al bi tane.
harddiskini western digital caviar black serisinden seçmeni öneririrm. gürültülü çalışıyo ama performans şahane.
-
Başlığı görünce i7 değilde 17 işlemcili pc sandım. Duygusal bi çöküntüye qirdim moruq :/
-
ne 17 ıslemcısı be :D mıllet cekırdek tarlası falan acacaz dıye dusundu herhalde :D
-
lan dedim öyle teknoloji geldi mi?? olsa da biz de kursak 800 fps de crysis oynasak. :DDD
-
http://www.donanimhaber.com/AMD_Bulldozer_tabanli_ilk_islemcisi_icin_tasarim_calismalarini_tamamladi-21107.htm
alın barı :D 8 ile 16 cekırdek 4 katı sanal olcak dıolar masaustune 32 cekırdek kurcaz o zaman :D
bide 32 nm :D